Arnas_Smetona Paskelbta Birželis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Arnas_Smetona 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lawrence_Taylor 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Pridejo stars, ateme ginklus, pasodino. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Birželis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 (redaguota) kam apsimest nekaltu nesuprantu... https://prnt.sc/D2cSULXPV7v0 https://prnt.sc/QJWXs85zS0E3 reikes ikelsiu visa video, nekeliau db nes pc tuo metu grybavo ir fpsu nebuvo Redaguota Birželis 27, 2023 nario Lawrence_Taylor guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Smetona Paskelbta Birželis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 Uz ka beglio statusas? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Birželis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Arnas_Smetona rašė: Uz ka beglio statusas? turbut uz tai kad buvau be transporto priemones + tu saudei ir iskart nuvaziavai?????? kam apsimest kvailu guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Smetona Paskelbta Birželis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: turbut uz tai kad buvau be transporto priemones + tu saudei ir iskart nuvaziavai?????? kam apsimest kvailu Irodymai, jog begau? Nes man atrodo, surakinai afk/stovinti zmogu, kuris niekur nebego. Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Birželis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 prieš 6 minutes(-čių), Arnas_Smetona rašė: Irodymai, jog begau? Nes man atrodo, surakinai afk/stovinti zmogu, kuris niekur nebego. neturiu noro gincytis su zmogum kurio iq nesiekia kambario temperaturos. @Xarim_Vienivartai @Kes_Speed guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arnas_Smetona Paskelbta Birželis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 Ką tik, Lawrence_Taylor rašė: neturiu noro gincytis su zmogum kurio iq nesiekia kambario temperaturos. @Xarim_Vienivartai @Kes_Speed Nes zinai, jog esi kaltas ir neturi irodymu Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Birželis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Birželis 27, 2023 Nusiskundimas atmestas Pareigūnas pateikė įrodymus už ką buvai nubaustas. Lawrence_Taylor sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai