Jump to content

Peikiu policijos valdžia. Xarim_Vienivartai.

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Stanley_Williams
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Xarim_Vienivartai
3. Jūsų kaltinimai: Nesibaigus gamyklai buvo uždėjęs bėglio statusą ir nepraėjus po gamyklos 2min. surakino ir nuvežė į kalėjimą.

4. Vaizdinė medžiaga: Vaizdo įraše matosi, kad tik pasibaigus gamyklai buvau surakintas ir nuvežtas į kalėjima. 
O čia nuotrauką, kad yra parašyta taisyklė tokia - FOTO. 11.18 punktas.

https://streamable.com/t4f7lr

Redaguota nario Stanley_Williams

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

wqq.png.7ac23a09af9883849f776e6df3cde15e.png

SSSSS.png.f46f73fe30379200ecf57be11ef3f1f7.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Rodai gamyklų plėšimų taisykles, rakinti aš tavęs negaliu dvi minutes gamyklos zonoje [buvai palikęs gamyklos zonos teritoriją]. Miręs gamykloje laiko buvo likę apie pusė minutės, padariau /vtd grįžau į bazę ir nusprendėm laukti ant visų prisidavimo į kalėjimą taškų su kolegomis kurie mirėme, kadangi turėjai žvaigdžučių pamatęs tavę /gaudomi šiuo atveju buvai pastebėtas važinėjantis Sandy, todėl ir buvo užmestas bėga kadangi į mano bandymą šnekėti su tavimi net neregavai, dėl trijų sekundžių ankščiau uždėto bėga lieji prakaitą nors jei nedalyvauji gamykloje o važiuoji pats atsisėsti į jailą petty papeikimas ir ne kitaip, kadangi neturėjau vaizdinės medžiagos negavai įtarimo už bėgimą nuo policijos pareigūnų, dėl trijų sekundžių intervalo sugebi braukt ašarą ir bėgt į forumą skųstis nors pats visus vadini ožiais, kinda graudu matyt tokius papeikimus iš tavo pusės, kai ši situacija neįtakojo tavo žaidimo, nebuvai apieškotas, nebuvo uždėtas papildomas įtarimas už bėgimą, atsisėdai į kalėjimą už gamykloje užsidirbtas žvaigdžutes bet kadangi gali bent už kažko užsikabinti bandai išlošti iš šitos situacijos man uždirbant įspėjimą, bet jeigu pats nuo to geriau jausiesi tai aš nieko prieš, jei direktorių prižiūrėtojas nuspręs jog esu kaltas nesiruošiu teisintis ir ieškoti kitų kaltų. Laukiam jo sprendimo.

Redaguota nario Xarim_Vienivartai

image.thumb.png.c5c3393bbdac3b73e7161979e11b4173.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Xarim_Vienivartai rašė:

Rodai gamyklų plėšimų taisykles, rakinti aš tavęs negaliu dvi minutes gamyklos zonoje [buvai palikęs gamyklos zonos teritoriją]. Miręs gamykloje laiko buvo likę apie pusė minutės, padariau /vtd grįžau į bazę ir nusprendėm laukti ant visų prisidavimo į kalėjimą taškų su kolegomis kurie mirėme, kadangi turėjai žvaigdžučių pamatęs tavę /gaudomi šiuo atveju buvai pastebėtas važinėjantis Sandy, todėl ir buvo užmestas bėga kadangi į mano bandymą šnekėti su tavimi net neregavai, dėl trijų sekundžių ankščiau uždėto bėga lieji prakaitą nors jei nedalyvauji gamykloje o važiuoji pats atsisėsti į jailą petty papeikimas ir ne kitaip, kadangi neturėjau vaizdinės medžiagos negavai įtarimo už bėgimą nuo policijos pareigūnų, dėl trijų sekundžių intervalo sugebi braukt ašarą ir bėgt į forumą skųstis nors pats visus vadini ožiais, kinda graudu matyt tokius papeikimus iš tavo pusės, kai ši situacija neįtakojo tavo žaidimo, nebuvai apieškotas, nebuvo uždėtas papildomas įtarimas už bėgimą, atsisėdai į kalėjimą už gamykloje užsidirbtas žvaigdžutes bet kadangi gali bent už kažko užsikabinti bandai išlošti iš šitos situacijos man uždirbant įspėjimą, bet jeigu pats nuo to geriau jausiesi tai aš nieko prieš, jei direktorių prižiūrėtojas nuspręs jog esu kaltas nesiruošiu teisintis ir ieškoti kitų kaltų. Laukiam jo sprendimo.

Iš kur čia ištraukei, kad gamyklos teritorijoje galioje šita taisyklė, visada galiojo visur o dabar tavo sprendimu tik gamyklų teritorijoje, užėmi tokias pareigas tai pirmiausia susipažink normaliai su taisyklėmis. gėda tu dėga.

prieš 1 valandą, Mantas_Cancel rašė:

@Stanley_Williams Pridėk įrodymus papeikime, jog gamyklos plėšime prieš PD dalyvavo jūsų gauja. 

FOTO. 
galiu ir pilna video įkelti jei reikia.x)

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

wqq.png.7ac23a09af9883849f776e6df3cde15e.png

SSSSS.png.f46f73fe30379200ecf57be11ef3f1f7.png

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas.

Nors ir negavau skelbimo nuotraukos, suprantu, kad ją tikriausiai turite, tai netempsiu. 

Direktorius pažeidė dvi taisykles:
- Nepateikė įrodymų už /bega
- Surakino asmenį po gamyklos nepraėjus 2 min. 
Nors pastaroji taisyklė buvo padaryta, jog gaujos po gamyklos spėtu pasislėpti, pasidėti narkotikus ir taip toliau ir pjaunasi truputi su praeitu atnaujinimų. Taisyklė yra taisyklė, tačiau suprantu, kodėl direktorius galėjo taip pasielgti. 

Direktorius šiam kartui baudžiamas žodiniu įspėjimu. Ir kitiems kartams norėčiau matyti/išgirsti/išsiaiškinti problemą prieš imantis tokių veiksmų. 

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...