Grisha_Kalashnikov Paskelbta Liepa 4, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 4, 2023 (redaguota) Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Grisha_Kalashnikov 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Gugis_Fanta 3. Priežastys: admin abuse. net jeigu tam banke ir saudau,ar saudziau nemanau kad kazkokios taisykles man,kaip civiliui tai draudzia daryt. laikikis P.s atejau pinigų nusiimt nuo algos,apie jokį vykstanti banka nezinojau ir nenorejau zinot. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/wnh1mv Redaguota Liepa 4, 2023 nario Grisha_Kalashnikov damuseu Stanley_Williams, Check_Bass, And_Miami ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Liepa 4, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 4, 2023 Prieš ateinant šarvu nespėjai dėtis, su ginklu įbėga "Pinigų nusiimt" nebejuokink :DDDD Man atrodo reduxas čia per šviesus. Stanley_Williams, Jason_Momoa ir Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 2 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Liepa 4, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 4, 2023 Tai i mane šaudė,kai begau pinigu nusiimt delto ir užsidejau šarvus. Pirmus šarvus užsidejau tik atvažiavęs,kadangi buvau be. O del reduxo,tai čia yra justis_ltu ikeltas i forumą reduxas. Niekas nekeista apart no shadows. Todel galiu teigt kad tau hujov** atrodo. Tai įkelk irodymus,ka butent blogo padariau,ir kodel buvau nužudytas admin komandomis. Antras saint george,atsakineja į papeikimus su pačio žaidejo įrodymais,ateis diena kai pradėsit atvirutėm atsakinet. Mikhail_Kalashnik, Check_Bass ir Tautvydas_Karalius sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Liepa 11, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 11, 2023 Atmesta. ADMIN narys pagrįstai nužudė pašalinį žaidėją dalyvavusį Bankų plėšime. Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai