Codein_Gizzy Paskelbta Liepa 6, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 6, 2023 Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Codein_Gizzy Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Lawrence_Taylor Priežastis: Redux yra draudžiamas tais atvejais, kai objektyviai suteikia pranašumą prieš kitus žaidėjus ir (ar) apeina Serverio sistemos veikimą (pavyzdžiui, nakties metu » šviesu, kaip dieną ir atvirkščiai; naudojami kulkų „lazeriai“, t. y. nesudėtingai leidžia atpažinti iš kur šaudoma; kt. atvejais, pavyzdžiui, pašalinant lietaus, narkotiko efektą ar pan.). Vaizdinė medžiaga: Šiame vaizdo medžiagoje tikrai matosi kai pavieniai balti lazeriukai skraido, ir lengva atpažinti iš kur šaudoma, ypač nakties metu. Vaizdo įrašas galioja 2d. Tai rekomenduoju išsisaugoti, ka ir pats padariau. https://streamable.com/ls7s8g Shanester_Vienivartai, Sandiego_Simis, Grazhvis_Chaser ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Liepa 6, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 6, 2023 Lawrence_Taylor: https://www.youtube.com/watch?v=19-aYrZQTfQ Šitie yra leidžiami pats lmg5 adminas pasake. bratka bane tai atrasau uz ji Grisha_Kalashnikov, Shanester_Vienivartai, Jonas_Nauseda ir 1 kitas sureagavo į tai 2 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shanester_Vienivartai Paskelbta Liepa 6, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 6, 2023 mano traceriai aka vadinamieji jūsų „lazeriai“ pranašumo suteikt nlb gali;D administracijai puikiai galiu pateikt povus iš veiksmų, jog didžiąją dalį matomumo iš kur šaudo matau ne per tracerius, o per hujne kur ant ekrano išoka rodyklė. Traceriai pas mane defaultiniai, tik juodas smoke užmestas, tuolabiau naktį pranašumo aš negaunu nes gta nėra per daug šviesi : D taipogi jeigu čia įgaunu pranašumo, nepamirškim, jog čia naudojami balti traceriai kurie tiek naktį tiek dieną suteikia pranašumą bšk pamoina, kai tenka naujom paskyrom naudotis, kad tik įgaut šansą į gamyklą nuvaryt ir loot goblinais pabūt Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Liepa 6, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 6, 2023 Atmesta, nepakanka įrodymų Shanester_Vienivartai sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai