Jump to content

Peikiu Lawrence_Taylor

Codein_Gizzy

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Codein_Gizzy
  2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Lawrence_Taylor
  3. PriežastisRedux yra draudžiamas tais atvejais, kai objektyviai suteikia pranašumą prieš kitus žaidėjus ir (ar) apeina Serverio sistemos veikimą (pavyzdžiui, nakties metu » šviesu, kaip dieną ir atvirkščiai; naudojami kulkų „lazeriai“, t. y. nesudėtingai leidžia atpažinti iš kur šaudoma; kt. atvejais, pavyzdžiui, pašalinant lietaus, narkotiko efektą ar pan.).  
  4. Vaizdinė medžiaga: Šiame vaizdo medžiagoje tikrai matosi kai pavieniai balti lazeriukai skraido, ir lengva atpažinti iš kur šaudoma, ypač nakties metu. 
    Vaizdo įrašas galioja 2d. Tai rekomenduoju išsisaugoti, ka ir pats padariau. 
    https://streamable.com/ls7s8g
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

mano traceriai aka vadinamieji jūsų „lazeriai“ pranašumo suteikt nlb gali;D administracijai puikiai galiu pateikt povus iš veiksmų, jog didžiąją dalį matomumo iš kur šaudo matau ne per tracerius, o per hujne kur ant ekrano išoka rodyklė. Traceriai pas mane defaultiniai, tik juodas smoke užmestas, tuolabiau naktį pranašumo aš negaunu nes gta nėra per daug šviesi : D taipogi jeigu čia įgaunu pranašumo, nepamirškim, jog čia naudojami balti traceriai kurie tiek naktį tiek dieną suteikia pranašumą 

bšk pamoina, kai tenka naujom paskyrom naudotis, kad tik įgaut šansą į gamyklą nuvaryt ir loot goblinais pabūt😬

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...