Jump to content

Peikiu Mind_Sunxas

Donzuanas_Depuzie

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Donzuanas_Depuzie
  2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Mind_Sunxas
  3. Priežastis:  Serverio klaidu naudojimas savo labui. Noredamas isvengt bausmes surakintas ilindo i garaza ir ten visa laika slepesi, po kurio laiko(Visdar surakintas) islindo ir ilindo pora kartu, kad pasiziuretu ar dar stoviu ir laukiu. 
  4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/lj1h2g
    https://streamable.com/bu9wpm

image.thumb.png.4b3344dd8bb03c60b8eaa00da11e70b4.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, joks čia klaidų išnaudojimas, bent jau tosha tą leido suprasti (ne pirmas toks atvėjis). Ši "klaida" jau yra nuo pat pradžios ir ji yra priimtina. Kitas dalykas administratoriai buvo serve, cancelis, luksis ir gugis, kiek mačiau. Jeigu tai būtų klaidų išnaudojimas, nemanai, kad vienas iš šių administratorių būtų banine mane, ar ištrauke iš garažo ir jum pristate ? Buvo luksis prie garažo (išsikvietėt jį), kodėl jis nieko nedarė, atsakymas paprastas, nepadariau jokio pažeidimo, dėl kurio turėtų įsikišti administratorius ir jie tai žino. Paskutinis dalykas, pasikartosiu, tokių atvejų buvo nemažai, su tuo teko susidurti ir man, dirbant pd ir ką administratoriai padarydavo, ogi nieko. Sakydavo sedėk ir lauk, kol išlįs.

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 valandas(-ų), Mind_Sunxas rašė:

Sveikas, joks čia klaidų išnaudojimas, bent jau tosha tą leido suprasti (ne pirmas toks atvėjis). Ši "klaida" jau yra nuo pat pradžios ir ji yra priimtina.

Kad klaida yra senai žinoma, kas tau duoda teisę leist ją išnaudot sau, kad apeit bausmę? Kad nėra iki šiol sutvarkyta, nereiškia, kad gali imt pilnai naudotis klaida ir vėliau kaltint adminus, kad klaida vis dar tebėra serveryje ir ji "leistina" XD jūsų logika aplamai tokia fucked, kad čia paėmus bet kokią situaciją pranašumo turėjimą tai yra leistina, nes tuo naudojatės jus. 

Kitas dalykas administratoriai buvo serve, cancelis, luksis ir gugis, kiek mačiau. Jeigu tai būtų klaidų išnaudojimas, nemanai, kad vienas iš šių administratorių būtų banine mane, ar ištrauke iš garažo ir jum pristate ? 

Taip, tu esi visiškai teisus, buvau tave pagavęs ir įlindai į garažą, max ką man pasiūlė tai tą, jog tave nukillintų su komanda ir toliau tave gaudyčiau, ko pasekoje tiesiog būtum padaręs /vtm į garažą = D 

nepadariau jokio pažeidimo, dėl kurio turėtų įsikišti administratorius ir jie tai žino. Paskutinis dalykas, pasikartosiu, tokių atvejų buvo nemažai, su tuo teko susidurti ir man, dirbant pd ir ką administratoriai padarydavo, ogi nieko. Sakydavo sedėk ir lauk, kol išlįs.

yep. nieko blogo nepadarei, tave policininkas tarkim gaudo su įrodymais ir tu įbėgi į garažą dėl serverio klaidos ir čia skaitosi, kad nieko nepadarei? neatmetam to, jog yra tokių, kurie neturi garažų ir negali to pasinaudot, tad manau logiškiausia būtų aprašyt taisyklę, kuri draudžia tuo naudotis ir ateityje ją ištaisyt, o tave kaip tinkamai nubaust, nes jau ne pirmas kartas kai taip mėgsti išsipisinėt = ) 

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...