Jump to content

Darbų aprangos

Henre_Panzer

Rekomenduoti pranešimai

prieš 16 valandas(-ų), Henre_Panzer rašė:

Mano nuomone, turėtų būti apskritai 5 (įskaitant dabartines) aprangos. Šios aprangos būtų išskirtos į visą rangų sistemą. Ir keistųsi kas antra rangą. Trumpai tariant. 1,2 rangas turi tapačią aprangą 3 ir 4 jau kitą. Ir taip toliau. Net minties manau neturėtų būti dėti daugiau kaip 5 aprangas, nereikia iš darbo daryti vaivorykštės. O dėl pačios tos sistemos, manyčiau direktoriui turėtų būti opcija paskirt rangui aprangą, kurių šis turėtų viso 5 (įskaitant dabartinę). Aš taip galvoju, būtų įdomu išgirsti ką apie tai mano @Grand_Select @Robke_Gang @Clemmy_Berman @John_Miami @Danny_Fernandez ar gal kažkas kitas turit kažkokių pastabų?

Pritariu, niekada net nebuvo minčių, kad kiekvienam rangui po skirtingą aprangą, 5 per akis užtenka. 

Sistema tikrai bus išnaudota nes jau daug kartų tarp darbuotojų buvo minėta, kad gerai būtų kažkokias skirtingas aprangas turėt. Bent jau mechanikams tai mačiau žaidime daug skirtingų kombinezonų, kuriuos galima panaudot (konkrečius pavyzdžius galėsiu pateikt kai namie busiu) nes iš shopo jeigu rinktis, kaip Edgaras minėjo, tai nelabai ką parinksi nebent pačiose drabužių parduotuvėse didinti asortimentą.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• po 2 savaičių...
  • po 1 mėnesio...
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...