Robke_Gang Paskelbta Spalis 5, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 5, 2022 prieš 16 valandas(-ų), Henre_Panzer rašė: Mano nuomone, turėtų būti apskritai 5 (įskaitant dabartines) aprangos. Šios aprangos būtų išskirtos į visą rangų sistemą. Ir keistųsi kas antra rangą. Trumpai tariant. 1,2 rangas turi tapačią aprangą 3 ir 4 jau kitą. Ir taip toliau. Net minties manau neturėtų būti dėti daugiau kaip 5 aprangas, nereikia iš darbo daryti vaivorykštės. O dėl pačios tos sistemos, manyčiau direktoriui turėtų būti opcija paskirt rangui aprangą, kurių šis turėtų viso 5 (įskaitant dabartinę). Aš taip galvoju, būtų įdomu išgirsti ką apie tai mano @Grand_Select @Robke_Gang @Clemmy_Berman @John_Miami @Danny_Fernandez ar gal kažkas kitas turit kažkokių pastabų? Pritariu, niekada net nebuvo minčių, kad kiekvienam rangui po skirtingą aprangą, 5 per akis užtenka. Sistema tikrai bus išnaudota nes jau daug kartų tarp darbuotojų buvo minėta, kad gerai būtų kažkokias skirtingas aprangas turėt. Bent jau mechanikams tai mačiau žaidime daug skirtingų kombinezonų, kuriuos galima panaudot (konkrečius pavyzdžius galėsiu pateikt kai namie busiu) nes iš shopo jeigu rinktis, kaip Edgaras minėjo, tai nelabai ką parinksi nebent pačiose drabužių parduotuvėse didinti asortimentą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dimitry_Smirnov Paskelbta Spalis 6, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 6, 2022 Už! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Spalis 19, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 19, 2022 prikeliu temą, būtų smagu kitame atnaujinime turėti naujų aprangų! BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Darius_Danikov Paskelbta Spalis 23, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 23, 2022 Tikrai už ir tikrai reikalinga. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
San_Fierro Paskelbta Spalis 23, 2022 Dalintis Paskelbta Spalis 23, 2022 Pritariu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Lapkritis 27, 2022 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2022 Ačiū už idėją. Atsižvelgta ir įgyvendinta Serverio versijos 3.8 atnaujinime. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai