Robertas_Alinantis Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Robertas_Alinantis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Serapinas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Šaudo nuo stogo banko metu. Ant stogo įmanoma patekti tik su heliu 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/1jppmBJGnd6vIx/d1337MeNUq7k?invite=cr-MSxzM0QsMTkyNDAxNTM4LA Sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Serapinas Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 Sveikas @Robertas_Alinantis , pripazystu šita mano padaryta nusizengima. Kodel aš taip dariau?: Zmogiska klaida buvau pamiršes apie šita taisykle,kadangi i policija atvykau po pertraukos 2-3men. Ir dar galbut nespėjau susipazinti gerai su visomis taisyklėmis ir prie jų vel priprasti. Papraščiausiai galėjote parašyt man į /sms ir būčiau padares ./vtd ir atvaziaves is naujo be jokiu heli,bet jums aišku būtina tyleti ir daryti irodymus ir rašyt ppk. Geros Dienos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robertas_Alinantis Paskelbta Liepa 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 Papeikimą atšaukiu, Mielas Direktoriau/Pavaduotojau, Nereaguokit, kadangi Temų trinti negalima, atšaukiu šiuo būdų Sw Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kes_Speed Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 ATMESTA. Skundas atsiimtas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai