Mantas_Bird Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mantas_Bird 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Luger_Danix 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Netycia palieciau jo masina iskart star 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/HQEIHF5 Luger_Danix sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luger_Danix Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 (redaguota) Sveiki, pirmą kartą kai tave surakinau įspėjau dėl isibrovimo į policijos depatramento teritorija ir paleidau, po to kai įsėdai į mano darbinį transportą, tavęs gražiai paprašiau išlipti iš tr. priemonės, tu mano prašyma ignoravai, tad surakinau ir vėl atrakinau (siekiant išmesti žaidėja iš tr. priemonės). Po minutės, kol apieškojau kitą asmenį, tu vėl pasirodei, smogei kitam žaidėjui ir apspardei mano darbinį transportą. šie tavo veiksmai įrodo jog tai darei siekdamas išprovokuoti policijos pareigūną. Ir taip pat priduriu, šioje situacijoje matau viena mano klaida.... jog neuždėjau dar įtarimo už civilio užpuolima, bei policijos pareigūno įsakymo nevygdimą. (Policijos pareigūno reikalavimų nevygdimas - prašymas buvo išlipti iš darbinės tr. priemonės). Ai ir dar spirdamas staigiai bandei pabėgti, šis veiksmas taip pat įrodo tavo provokacija. https://streamable.com/j1bh6e Nenoriu žmogaus įžeisti bet mane stebina toks žmonių bukumas, daro akivaizdžius nusižengimus ir patys nesupranta ką daro. Toks kaip ir juokas ima ir vienu metu pyktis..... Ačiū už dėmesį bei gero vakaro. Redaguota Liepa 14, 2023 nario Luger_Danix Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kes_Speed Paskelbta Liepa 14, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 14, 2023 ATMESTA. Pareigunas viska aiskiai issaiskino kodel buvo duotas itarimas. Luger_Danix sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai