Jump to content

Peikiu Luger_Danix

Elis_Zanzimemas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Elis_Zanzimemas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Luger_Danix
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?Policininkai gali naudoti komanda /bega ant žaidėjo su ketinimu skirti įtarimą už atliktus nusižengimus turint jiems atitinkamus įrodymus (žr. Įtarimų sąrašas).
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

kazkaip labai keistai prisimine mane grynai iskart po skelbimo  

noriu irodymu  del prisisaudymo pd bazei kaip sakei turi 

https://www.youtube.com/watch?v=voWP5L9o8n8

@Luger_Danix

Redaguota nario Elis_Zanzimemas
pagrazinta
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveiki, Kaip ir vaizdo įraše minėjau, turiu įrodymus jog padarei nusižengimą už kuria turiu pilna teise uždėti tau /bega, sulaikyti bei įtarti. (/bega buvo skirtas tam, jog tu nebuvai saraše /gaudomi bet buvai atlikęs nusižengimą).

Taip pat noriu paminėti jog prieš gaudant Elis_Zanzimemas, pasiteiravau kolegų (kurie ilgiau dirba policijos departamente) apie savo galimybes šioje situacijoje, galimybės man leido šiuos veiksmus atlikti. (nepraėjus 1h nuo nusikaltimo padarymo).

https://streamable.com/e3wjrw 

Norėčiau tavęs viešai paklausti poros klausimų.

1. Ką veikei PD bazei ir koks tavo šito veiksmo tikslas buvo? 😄 Juk puikiai žinai jog pareigūnas pilnai gali tave įtarti vien ūž buvima policijos departamento teritorijoje.

2. Kokiu pagrindu niokojei tarinybinį transporta?

Na ir pratesiu tavo pateikta vaizdo įrašą.

https://streamable.com/f343y6     Šiame vaizdo įraše sustoja vaizdas dėl to, nes turėjau išeiti iš žaidimo (techniniai nesklandumai). Gryžus į žaidima, kaip ir buvo tikėtasi atsiradau ligoninei.

Šiame vaizdo įraše taip pat galiu paminėti jog esi kaltas dėl savo veiksmų, kadangi tavo... nežinau... kolegos, bendrininkai, pažystami padėjo tau išvengti bausmės, tai dar vienas argumentas jog šitas papeikimas rašytas veltui.

Po sušaudymo gryžau vėl į ta pačia vieta, bet ju jau nebebuvo, pratesiau Elis_Zanzimemas gaudymą, po kurio laiko šį gaudymą atšaukiau nes prasidėjo banko grobimas. Mano nuomone tu dar išlipai sausas iš balos ir drįsti rašyti papeikimą. 😄 Taip pat ka tu čia darei PD bazei, tai jau ne pirmas kartas, tad kitą kartą kai darysi tokias nesamones bent prisiimk atsakomybe, nes su tokiais tavo veiksmais ir papeikimais..... na.... tikrai durnai atrodai bei gaišti ne tik savo laika bei žmonių kurie tikrina šias temas bet ir mano.

Gražios dienos. 🙂 

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 valandas(-ų), Luger_Danix rašė:

Sveiki, Kaip ir vaizdo įraše minėjau, turiu įrodymus jog padarei nusižengimą už kuria turiu pilna teise uždėti tau /bega, sulaikyti bei įtarti. (/bega buvo skirtas tam, jog tu nebuvai saraše /gaudomi bet buvai atlikęs nusižengimą).

Taip pat noriu paminėti jog prieš gaudant Elis_Zanzimemas, pasiteiravau kolegų (kurie ilgiau dirba policijos departamente) apie savo galimybes šioje situacijoje, galimybės man leido šiuos veiksmus atlikti. (nepraėjus 1h nuo nusikaltimo padarymo).

https://streamable.com/e3wjrw 

Norėčiau tavęs viešai paklausti poros klausimų.

1. Ką veikei PD bazei ir koks tavo šito veiksmo tikslas buvo? 😄 Juk puikiai žinai jog pareigūnas pilnai gali tave įtarti vien ūž buvima policijos departamento teritorijoje.

2. Kokiu pagrindu niokojei tarinybinį transporta?

Na ir pratesiu tavo pateikta vaizdo įrašą.

https://streamable.com/f343y6     Šiame vaizdo įraše sustoja vaizdas dėl to, nes turėjau išeiti iš žaidimo (techniniai nesklandumai). Gryžus į žaidima, kaip ir buvo tikėtasi atsiradau ligoninei.

Šiame vaizdo įraše taip pat galiu paminėti jog esi kaltas dėl savo veiksmų, kadangi tavo... nežinau... kolegos, bendrininkai, pažystami padėjo tau išvengti bausmės, tai dar vienas argumentas jog šitas papeikimas rašytas veltui.

Po sušaudymo gryžau vėl į ta pačia vieta, bet ju jau nebebuvo, pratesiau Elis_Zanzimemas gaudymą, po kurio laiko šį gaudymą atšaukiau nes prasidėjo banko grobimas. Mano nuomone tu dar išlipai sausas iš balos ir drįsti rašyti papeikimą. 😄 Taip pat ka tu čia darei PD bazei, tai jau ne pirmas kartas, tad kitą kartą kai darysi tokias nesamones bent prisiimk atsakomybe, nes su tokiais tavo veiksmais ir papeikimais..... na.... tikrai durnai atrodai bei gaišti ne tik savo laika bei žmonių kurie tikrina šias temas bet ir mano.

Gražios dienos. 🙂 

sveikas amm netryhardink  

kodel buvau pd bazei  

nes tsg maciau kad pd kuris turi dirb darba bet nedirba istysai buna afk. tai sumaniau kersyt pd nes neduoda baudu  ir yra labai nemandagus kai kurie 

tsg pasibaisetina   

taip tiesa ne pirmas kartas cia mano bet taves dar pasigailejau 

spek kodel manes nebaudzia uz buvima pd kieme 

nes nieko nera ten 🙂  

ir cia nebuvo toks kaip ir papeikimas cia tsg peikiu yra nes jug nerasysi noriu irodymu 

buciau parases i dc bet tingejau 

ir seip uzknisai nes pastoviai uz menkus dalykus bausdavai tai sunervinai ir apsaudziau tavo masina   

nu kai buvau uzejus jau ji rukt pradejo tai daug zalos nepadariau bet jo 😄 

tai va

neisigask papeikimo nes cia nepapeikimas 

aciu uz video aciu uz demesi 

smagu buvo 🙂 

pasigausiu ir tave paskui dar 

Redaguota nario Elis_Zanzimemas
Nuoroda į atsakymą

prieš 15 valandas(-ų), Elis_Zanzimemas rašė:

sveikas amm netryhardink  

kodel buvau pd bazei  

nes tsg maciau kad pd kuris turi dirb darba bet nedirba istysai buna afk. tai sumaniau kersyt pd nes neduoda baudu  ir yra labai nemandagus kai kurie 

tsg pasibaisetina   

taip tiesa ne pirmas kartas cia mano bet taves dar pasigailejau 

spek kodel manes nebaudzia uz buvima pd kieme 

nes nieko nera ten 🙂  

ir cia nebuvo toks kaip ir papeikimas cia tsg peikiu yra nes jug nerasysi noriu irodymu 

buciau parases i dc bet tingejau 

ir seip uzknisai nes pastoviai uz menkus dalykus bausdavai tai sunervinai ir apsaudziau tavo masina   

nu kai buvau uzejus jau ji rukt pradejo tai daug zalos nepadariau bet jo 😄 

tai va

neisigask papeikimo nes cia nepapeikimas 

aciu uz video aciu uz demesi 

smagu buvo 🙂 

pasigausiu ir tave paskui dar 

Tavo atsakymas toks pat apgailėtinas kaip ir šita tavo sukurta tema 😄 o kaip aš dirbu ir kiek bei kada sedžiu AFK tai jau ne tavo jėgoms vertinti, dirbu taip kaip numato taisyklės, kadangi matau koks esi žmogus apgailėtinas ir nepripažystantis savo kaltės, tad beprasmiška su tavim diskutuoti kažką 😄

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...