Jump to content

Peikiu medikų valdžią [Tautvydas_Karalius]

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:  Doda_Dolas
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje:  @Tautvydas_Karalius
3. Jūsų kaltinimai Free nalogas Forume net nesu įtraukas i naloga, bet kai atejau nusipirkiti sarvu sarvai man buvo parduodami uz nalogo kainas . Pagal medikus aš esu įtrauktas i naloga uz saudyma i medikus ko tikrai nedariau ir  poto man medikai pasake kad as mediku discorde asu irasytas i naloga

4. Vaizdinė medžiaga:  

tuot.PNG

Redaguota nario Doda_Dolas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Man apgailėtina, kai žmogus kuris pats prisidirba medikams - Dar rašo papeikimus. Ta prasme susitvarkyk visų pirma su bendravimu ir visu kitu, nes žmoguti, su tokia kalba ir elgsena toli neisi. Medikai pastoviai man rašo dėl tavo veiksmų, kad jiems trukdai/šaudai. Aplamai pastaruoju metu labai jau "raganėji" ir ta prasme, ką man sėdėt sudėjus rankas, kai kažkas vyksta - Tu tame veiksmo centre būni 😄 Praradęs pagarbos jausmą ir visiškai neturintis etiketo. Žiauriai apgailėtina, kad buvo padaryta mano klaida, kad neišsisaugojo replay, bet... Still tavo veiksmai dabartiniai atspindi viską 🙂 Malonu, kad rūpiniesi, bet... Tavo veiksmai, net parašius "papeikimą" jau rodo max toksiškumą

Spoiler

asdadasd.thumb.png.393098c737b0f0b8a052e95d2497dacc.pngadadasdasd.thumb.png.e3e4b46c703f690d9fa0e452a514f9e3.png

jtSGs2T.thumb.jpg.4e0c3a142b0bc9c14611414a35fd0587.jpg

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė:

Man apgailėtina, kai žmogus kuris pats prisidirba medikams - Dar rašo papeikimus. Ta prasme susitvarkyk visų pirma su bendravimu ir visu kitu, nes žmoguti, su tokia kalba ir elgsena toli neisi. Medikai pastoviai man rašo dėl tavo veiksmų, kad jiems trukdai/šaudai. Aplamai pastaruoju metu labai jau "raganėji" ir ta prasme, ką man sėdėt sudėjus rankas, kai kažkas vyksta - Tu tame veiksmo centre būni 😄 Praradęs pagarbos jausmą ir visiškai neturintis etiketo. Žiauriai apgailėtina, kad buvo padaryta mano klaida, kad neišsisaugojo replay, bet... Still tavo veiksmai dabartiniai atspindi viską 🙂 Malonu, kad rūpiniesi, bet... Tavo veiksmai, net parašius "papeikimą" jau rodo max toksiškumą

Paslėptas turinys

asdadasd.thumb.png.393098c737b0f0b8a052e95d2497dacc.pngadadasdasd.thumb.png.e3e4b46c703f690d9fa0e452a514f9e3.png

kas cia per irodimai? btw jai nezinojai as i naloga buvau itrauktas vakar 18:34 o ka tu cia numetai tai vph netama

Nuoroda į atsakymą

Esmė tokia, kad tu nuolat įžeidinėji, trankaisi ir šaudaisi. Labai gaila, kad pati nerecordinu nieko. Nuo šiol reiks daryt kitaip, bet situacija ta, kad pastoviai su tavo elgesiu yra užguiti medikai, ar tai normalu? Nemanau. Tad rekomenduoju tau pabūt truputį labiau kultūringam vaikui, nes dabar tu per daug jau šakojies prieš žmones, kurie gali tave nusodint skiriant nalogus. Pastovūs skundai dėl tavęs ir tavo draugelio, jei galvoji, kad tokiais papeikimais tu labai daug pasieksi, tai geriau apsigalvok, kadangi visi žino tavo elgesį serveryje.

image.png.a285a9814afc003a00e204d394616e2b.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 19 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė:

Paslėptas turinys

stai kur pradejai mane izeidinet https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kF8RX1wHaggqY/d13375JywGxx?invite=cr-MSxBeEksNDI1MTQ5ODks

https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kF9wvGgtxUbin/d1337L8fBRIi?invite=cr-MSxBR2csNDI1MTQ5ODks 
https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kFaKVx5C_A_Up/d133705nDCkQ?invite=cr-MSxJMHQsNDI1MTQ5ODks

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Doda_Dolas rašė:

stai kur pradejai mane izeidinet https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kF8RX1wHaggqY/d13375JywGxx?invite=cr-MSxBeEksNDI1MTQ5ODks

https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kF9wvGgtxUbin/d1337L8fBRIi?invite=cr-MSxBR2csNDI1MTQ5ODks 
https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kFaKVx5C_A_Up/d133705nDCkQ?invite=cr-MSxJMHQsNDI1MTQ5ODks

Na jei tokius video meti - Prašau įmesk PILNUS video ir su GARSU 🙂 Tada manau visiems būtų aiškiau 🙂 

Nuoroda į atsakymą

prieš 23 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

Esmė tokia, kad tu nuolat įžeidinėji, trankaisi ir šaudaisi. Labai gaila, kad pati nerecordinu nieko. Nuo šiol reiks daryt kitaip, bet situacija ta, kad pastoviai su tavo elgesiu yra užguiti medikai, ar tai normalu? Nemanau. Tad rekomenduoju tau pabūt truputį labiau kultūringam vaikui, nes dabar tu per daug jau šakojies prieš žmones, kurie gali tave nusodint skiriant nalogus. Pastovūs skundai dėl tavęs ir tavo draugelio, jei galvoji, kad tokiais papeikimais tu labai daug pasieksi, tai geriau apsigalvok, kadangi visi žino tavo elgesį serveryje.

tavo tema? ne tai ir tyli

Redaguota nario Doda_Dolas
Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė:

Kaip graudu matyt klipų kokybę, kai net nerecordini savo balso 🙂 Kaip tu įrodysi, kad direktorius pirmas pradėjo, jei net ir to nesugebėjai normaliai įkelt, o tik tą vietą, kai iškart atvažiavai ir abu pradėjot šaudyt? Įrodymų trūkumas žiaurus 😄 Nemanau, kad tikslinga tau buvo čia ir dalintis, nes neįrašius savo balso, kur akivaizdžiai matosi, jog kalbėjai ir neaišku, ką sakei. Tikiuos, kad Mantas_Cancel atsižvelgs ir į tai. Nes tokiu atveju, tu galėjai labai puikiai pravokuot žmogų ir dabar jį pakišt 😉

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė:

Na jei tokius video meti - Prašau įmesk PILNUS video ir su GARSU 🙂 Tada manau visiems būtų aiškiau 🙂 

zinai jai neturi irodimu tai ir nededi i naloga. Turbut busiu pirmas parases tau toki ppk tai nezinai kaip elgtis

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

Kaip graudu matyt klipų kokybę, kai net nerecordini savo balso 🙂 Kaip tu įrodysi, kad direktorius pirmas pradėjo, jei net ir to nesugebėjai normaliai įkelt, o tik tą vietą, kai iškart atvažiavai ir abu pradėjot šaudyt? Įrodymų trūkumas žiaurus 😄 Nemanau, kad tikslinga tau buvo čia ir dalintis, nes neįrašius savo balso, kur akivaizdžiai matosi, jog kalbėjai ir neaišku, ką sakei. Tikiuos, kad Mantas_Cancel atsižvelgs ir į tai. Nes tokiu atveju, tu galėjai labai puikiai pravokuot žmogų ir dabar jį pakišt 😉

Tu matei kokius tautvydas_karalius irodimus numete? ir dar sako kad pas mane truksta irodimu

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Shanester_Vienivartai rašė:

blet tu doda dolas nerasinek net nx susipink ta kasyta ryza savo ir smuk nx pamoku ruost sestokas ne gta beldes

antiek pamoina is main acc rasyt kad is sito rasai? pirma pats sule pabaig tada kazka apie sule bararink

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

clipo turiu tik tiek ir pagal tavo norus su mano balsu https://medal.tv/games/gta-v/clips/1kF9jMSrs53h0R/d1337AQXnFTY?invite=cr-MSxtVEYsNDI1MTQ5ODks

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Doda_Dolas rašė:

Man reikia, kai prieš tai važiavot, kad mus apšaudėt 😄 😄 Ta prasme, ant kiek jūs bijot įmest tikrus įrodymus 😄 Tai juokinga 😄 

Nuoroda į atsakymą

Tu ne tik į medikus šaudai bet ir daužaisi su mašinom į juos bei kitus serverio žaidėjus, esi matytas ir ne kartą darantys nesamones. Papeikimas atrodo visiškai absurdiškas.

be humble

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė:

pasikartosiu tavo tema? ne tai ir tyli buozgalvi

Čia manau aplamai apsurdiška ką kalbėt, kai visus įžeidinėji ką papuola ir po to bėgi gavęs atsaką rašyt papeikimus xD Nice, nice, spaudžiu dešinę už išradingumą tavo

Nuoroda į atsakymą

prieš 3 minutes(-čių), Tautvydas_Karalius rašė:

Čia manau aplamai apsurdiška ką kalbėt, kai visus įžeidinėji ką papuola ir po to bėgi gavęs atsaką rašyt papeikimus xD Nice, nice, spaudžiu dešinę už išradingumą tavo

tai mesi irodimus narmalius?
nes nusimato tau liudna pabaiga

Nuoroda į atsakymą

prieš 15 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė:

Tai pala pala, tu čia puikiai įdėjai jau visą medžiagą, kurioj nėra viso pokalbio, nes ne be reikalo manau Dovis_Subininskis nenorėjo važiuot, kad nalogo negautų. Tai galbūt reikėjo iš dar anksčiau įdėt video, nes dabar atrodo taip, kad bandai dalį situacijos nuslėpt, kur atrodytum nekaltas avinėlis. Nu čia gerai bandai išsisukt 😄 Tik gaila, kad neišeina 😄 Nes kuo toliau, tuo labiau save į duobę trauki. 

prieš 13 minutes(-čių), Doda_Dolas rašė:

pasikartosiu tavo tema? ne tai ir tyli buozgalvi

O čia irgi puikus pavyzdys, koks tavo bendravimas yra su kitais serverio žaidėjais. Nesvarbu, kad jis pakomentavo ir nėra medikas, kuris tiesiog išsakė irgi savo nuomonę, bet vietoj to, kad tu ignoruotum ar atsakytum pagarbiai, tiesiog iškart puoli įžeidinėt žmogų. Geriau išmoktum normaliai ir pagrįstai argumentuot rašomus papeikimus ir savo sakomus žodžius, o ne pilstyt iš tuščio į kiaurą.

Nuoroda į atsakymą

prieš 45 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

Tai pala pala, tu čia puikiai įdėjai jau visą medžiagą, kurioj nėra viso pokalbio, nes ne be reikalo manau Dovis_Subininskis nenorėjo važiuot, kad nalogo negautų. Tai galbūt reikėjo iš dar anksčiau įdėt video, nes dabar atrodo taip, kad bandai dalį situacijos nuslėpt, kur atrodytum nekaltas avinėlis. Nu čia gerai bandai išsisukt 😄 Tik gaila, kad neišeina 😄 Nes kuo toliau, tuo labiau save į duobę trauki. 

O čia irgi puikus pavyzdys, koks tavo bendravimas yra su kitais serverio žaidėjais. Nesvarbu, kad jis pakomentavo ir nėra medikas, kuris tiesiog išsakė irgi savo nuomonę, bet vietoj to, kad tu ignoruotum ar atsakytum pagarbiai, tiesiog iškart puoli įžeidinėt žmogų. Geriau išmoktum normaliai ir pagrįstai argumentuot rašomus papeikimus ir savo sakomus žodžius, o ne pilstyt iš tuščio į kiaurą.

jus gerai tautvydas ismoke viska tapati daryt kaip suneiliai begioja atrodo kad ir kaip sunis vietoj skanestu premijom maitina

Nuoroda į atsakymą

prieš 47 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

tai gal pirma reik perskaityt kas man buvo rasoma tuo pat tik svelniau atsakiau 

Nuoroda į atsakymą

prieš 51 minutes(-čių), Mirabele_Akur rašė:

matau teks vel pasikartot neskitaip neiseis. Tavo tema?  Ne tai ir tyli

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Tautvydas_Karalius rašė:

irodimus numesi? kad rasai tai nieko nerodo 

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Doda_Dolas rašė:

jus gerai tautvydas ismoke viska tapati daryt kaip suneiliai begioja atrodo kad ir kaip sunis vietoj skanestu premijom maitina

Pala pala, kokius šunis? 😄 Nes tu pastoviai tik su savo tais "šunimis" bandai provokuot. Bet, deja, turiu nuliūdint, kad neišeis 😞 Be to, ar blogai, kad medikai gerai gyvena ir tau dėl to liūdna? Nes vaizdą galima susidaryt tokį.

tai gal pirma reik perskaityt kas man buvo rasoma tuo pat tik svelniau atsakiau 

Švelniau? Tu iš vis pašalinai savo komentarą, norėdamas ir vėl nuslėpt tai, koks tavo absurdiškai graudus bendravimas su žmonėm, tik nudžiuginsiu, jog įrodymai prie mano atsakytų žinučių liko 😄 Žmogus tavęs net neįžeidė, nieko nepasakė net į tą pusę, o tu čia bandai kažką įrodyt.

matau teks vel pasikartot neskitaip neiseis. Tavo tema?  Ne tai ir tyli

Tu net neturi teisės mane tylint 😄 Tema yra vieša, kur aš lygiai taip pat galiu reikšt savo nuomonę, tuo labiau, kai tu pastoviai grasini visiem papeikimais, bandai juos išprovokuot, įžeidinėji, šaudai ir daužai. Į šias situacijas papuolu ir aš. Tad, nežinau, ant kiek tave skriaudžia gyvenimas, jog galvoji, kad serveryje besielgdamas būsi "vierchas", bet pasakysiu tik tiek, kad su tokiais elgesio sutrikimais, tu tikrai toks nesi 😄  O jei čia interpretuosi irgi viską, kaip sau įžeidimą, tai tada dar ir nustok susireikšmint.

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 minutes(-čių), Doda_Dolass rašė:

Keistai tu skaitai žinutės nes šunis paminėjau tik 1 kart 

tas komentaras vis dar yra tai gal nueik akinius nusipirk

tavęs vph čia nieks nekviesta reiks savo nuomonės ir ypač kai tema skirta ne tau o tautvydui tai kaip ir visada teks pasikartoti tavo tema? Ne tai ir tyli

Paskutinį kartą pasakysiu. Kiek norėsiu, tiek komentuosiu. Akinių man nereikia ir skaityt moku. Bet kita vertus, gal teikis rašyt iš savo main acc, o ne kažkokio random? Kažkaip nelogiškai jau tada atrodo tavo papeikimas 🙂

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...