Tevas_Spartak Paskelbta Liepa 21, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 21, 2023 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde: Tevas_Spartak 2. Peikiamos gaujos pavadinimas: HVK 3. Kodėl peikiate šią gaują?: Kysimasis i kitas gauju veiklas . 4. Įrodymai: https://streamable.com/5yg29l , https://streamable.com/vzn33f Spoiler Xarim_Vienivartai , Kes_Speed , Koala_Stonkus, Gintas_Alk, Tomas_Norkevicius, Mikhail_Kalashnik Redaguota Liepa 21, 2023 nario Tevas_Spartak Lai_Svas ir Gintas_Alk sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tevas_Spartak Paskelbta Liepa 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 21, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Keturi_Dvam rašė: atmesta į pąąąvesi pitūhas @Tevas_Spartak eisi vel foruma kurtis fanas tu mano Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Liepa 21, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 21, 2023 (redaguota) sori spartakai nepasikartos, trys ibego pirmi pacallino kad atidarytas ir isvare kiti, nereikia cia asarot turejom isitikint Redaguota Liepa 21, 2023 nario Xarim_Vienivartai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Liepa 21, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 21, 2023 Paminėjai mane, gausi atsaką tikrai dabar. Pirmas dalykas: vykstant bankams kitos gaujos nemato, kad buvo padėta bomba ir jos tikrai žinotų kas vyksta. Todėl aš nesuprantu apie ką tu čia rašai.. Antras dalykas: Ar čia vieta rašyti šitą nesąmonę, nors ji turėtų būt parašyta pretenzijose? Apie ką mes kalbam, ar tiesiog pats Ponas nesuprantate kas kur vyksta? Trečias dalykas: Tik sužinoję, kad bankas yra atidarytas, mes iškart atsitraukėme. Nori pamatyt kaip iš tikrųjų buvo? Gausi paspaudęs ČIA: Irodymai pateikti - ATMESTA Čiauoo paka Shaw_Kay ir Grisha_Kalashnikov sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tevas_Spartak Paskelbta Liepa 21, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 21, 2023 (redaguota) prieš 18 minutes(-čių), Tomas_Norkevicius rašė: Paminėjai mane, gausi atsaką tikrai dabar. Pirmas dalykas: vykstant bankams kitos gaujos nemato, kad buvo padėta bomba ir jos tikrai žinotų kas vyksta. Todėl aš nesuprantu apie ką tu čia rašai.. Antras dalykas: Ar čia vieta rašyti šitą nesąmonę, nors ji turėtų būt parašyta pretenzijose? Apie ką mes kalbam, ar tiesiog pats Ponas nesuprantate kas kur vyksta? Trečias dalykas: Tik sužinoję, kad bankas yra atidarytas, mes iškart atsitraukėme. Nori pamatyt kaip iš tikrųjų buvo? Gausi paspaudęs ČIA: Irodymai pateikti - ATMESTA Čiauoo paka 23 sekunde tavo video matosi vyksta Banko apiplesimas toliau melavimas nepades https://streamable.com/vzn33f Xarimas , Mikhail , Koala ibego i vidu banko pradejo saudyt. Davaj Dziumandzi Redaguota Liepa 21, 2023 nario Tevas_Spartak Grisha_Kalashnikov, Mikhail_Kalashnik ir Jefro_Grand sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Liepa 29, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 Šiam kartui atmesta dėl papeikimo senumo. Pasikartojus panašioms nesąmonėms (skaičiuojant nuo dabar) bus baudžiama visa gauja. Grazhvis_Chaser sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai