Jump to content

Priverstinės baudos mokėjimo panaikinimas kai pasodina į kalėjimą

Ernis_Zmogus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Panaikinti priverstinį baudos susimokėjimą kai tave pristato ir pasodina per pickup.
3. Kuo ši sistema bus naudinga?: bullshit sistema. manau daug kam ji nepatinka aišku policija apsiverks dėl tokio pasiūlymo jog neuždirba bet gauna iš visur šaibų t.y. naikindami narkus gamyklose bankų uždarymuose komisinius nuo baudų, algos tai manau nenubiednės kaip sakant.

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tikrai už, visiška nesamonė pasodina per pickup ir dar pinigus nuskaičiuoja, reikia panaikinti šį plėšikavimą, ir palikti tiesiog pasodinimą į jail. Suprasčiau jeigu sistema "patikrintu" gaujis ar ne ir per pick up leistų pasirinkt baudą ar jail, o šiuo atveju visiška nesamonė.

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

Nuoroda į atsakymą

Faktas, kad už visą gyvenimą sėdau į jailą, kad sutaupyti baudos pinigus, o dabar reikia uz jailą susimokėti. 

Untitled-1.png.d10bce6037540e2d3930f0ffb18f3247.png

Su LMG nuo 2016-01-10

Mechanikas pas Sasha_Grey, Perfect_Lad, Grand_Select
Mechanikų valdovas:2022.11.10—2023.03.14

rsz_screenshot_207.png.d07f621a8119dfff04e963a11063a290.png

Nuoroda į atsakymą

Už, atimt pinigų iš pačio žaidėjo nereik, iš kitos pusės fair point kad policininkas gauna bonusą, pasodinęs žaidėją, bet bonusas turi būti iš serverio pinigų, o ne iš kito žaidėjo

Arba jeigu nenorit panaikint, tai padarykit kad limitas starų būtų pvz 30, ir nuo to skaičiaus nesvarbu ar 30 ar 200 starų turi, mokėsi tokį patį kiekį pinigų

Nuoroda į atsakymą

Matau čia nėra daug kurie savo iq pasižymėtu..
Tai tada papasakokit, koks tikslas pareigūnui sodint asmenį, jį gaudyti? Jei pasodinus jis nieko už tai negaus?

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

Tai tada papasakokit, koks tikslas pareigūnui sodint asmenį, jį gaudyti? Jei pasodinus jis nieko už tai negaus?

Nes cia yra pareigunu darbas? 😄

W A S D --- JASNA

Nuoroda į atsakymą

prieš 5 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

O tai kaip tada išsivertė tiek laiko paskutiniai 4 policijos darbo direktoriai? Visi gaudė ir gaudytų net jeigu ir ne už atlygį, nežinau asmeniškai man nebuvo reikalingi tie 1000eur (ar mažiau) kai pats dirbau PD ir netgi rinkdavaus tiesiog nušauti gaujinį negu vešti jį prie pickupo. Po paskutinių atnaujinimų Policija ir taip nemenkai uždirba, pas Xarimą į savaitę 20 milijonų fondą pasidalindavom, tai jeigu tik noro yra pinigų bus, o šitas priverstinis susimokėjimas yra nereikalingas tiesiog.

Man šiaip neskauda, kad sumokėt reikia, bet va jeigu daug kam nepatinka, plius naujokai gal neturi tokių pinigų - tai už.

Nuoroda į atsakymą

Prieš, nors ir esu šiuo metu gaujoje ir tenka mokėti, esu patenkintas šia sistema, kadangi tai motyvuoja žaidėjus dirbti PD ir uždirbti daugiau atliekant darbą, kas prieš tai buvo tiesiog apmaudu. Taip pat, paminėsiu ir tai, jog po padarymo kardinalaus pokyčio, jog gaujoms neduodamos baudos, ką irgi palaikau, dingo didžioji dalis uždarbio, taip, kad vienareikšmiškai palaikau dabartinę sistemą, nes vien tik noro dirbti PD neužtenka, reik ir geresnio uždarbio. Taip pat, logiška yra, kai už nusikaltimą esi nubaudžiamas ir bauda, ne tik kalėjimu ir taip suprantu, kad čia žaidimas ir nereikia lyginti su realiu gyvenimu. Manau, jeigu yra problema dėl uždarbio, tai nėra dėl sodinimo ar baudų, o dėl gamyklų uždarbio. Suprantu, kad mano nuomonė gali būti netaikli, dėl paskutinių alyginimo pakėlimo už augalų nuėmimą, bei kitas vietas.

Redaguota nario Swaika_Kent
Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Gugis_Fanta rašė:

Tai visad galima padaryt taip, jog pareigunas gautu atlygi uz sodinamaji asmeni, bet zmogui kuris bus sodinamas neskaiciuotu pinigu uz bauda, nes bet kuriuo atveju gaujiniai niekaip negauna baudu, nebent esi laisvalaikio gaujoje.

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 valandą, Hoperis_Code rašė:

O tai kaip tada išsivertė tiek laiko paskutiniai 4 policijos darbo direktoriai? Visi gaudė ir gaudytų net jeigu ir ne už atlygį, nežinau asmeniškai man nebuvo reikalingi tie 1000eur (ar mažiau) kai pats dirbau PD ir netgi rinkdavaus tiesiog nušauti gaujinį negu vešti jį prie pickupo. Po paskutinių atnaujinimų Policija ir taip nemenkai uždirba, pas Xarimą į savaitę 20 milijonų fondą pasidalindavom, tai jeigu tik noro yra pinigų bus, o šitas priverstinis susimokėjimas yra nereikalingas tiesiog.

Man šiaip neskauda, kad sumokėt reikia, bet va jeigu daug kam nepatinka, plius naujokai gal neturi tokių pinigų - tai už.

prieš 13 minutes(-čių), Shanester_Vienivartai rašė:

Tai visad galima padaryt taip, jog pareigunas gautu atlygi uz sodinamaji asmeni, bet zmogui kuris bus sodinamas neskaiciuotu pinigu uz bauda, nes bet kuriuo atveju gaujiniai niekaip negauna baudu, nebent esi laisvalaikio gaujoje.

Visada yra galimybė prisiduoti pačiam 😉 ir jokių pinigų nenuskaičiuos 🙂

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...