Selis_Pami Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Selis_Pami 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Manau dauguma pastebėjo, kad padidėjęs AFK lentelės jautrumas. Mano nuomonė jinai pasirodo dabar perdaug dažnai - ypač atliekant kokį nors tai veiksmą. Suprasčiau, kad laikas būtų trumpesnis, ir stovint vietoj ją išmestų, bet dabar per dažnai tai nutinka darant kažką ir tai labai erzina. Pvz.: Veiksmo metu darau teleportą iki savo mašinos - AFK lentelė. Noriu pradėti kažkokį tai veiksmą/judėjimą - AFK lentelė ir t.t. Tai mano pasiūlymas būtų - sumažinti AFK lentelės jautrumą. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Nebenervins žmonių ta lentelė kuri pasirodo ne laiku ir ne vietoj. Check_Bass, Martynas_Bullet, Shaw_Kay ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 7 "THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A F*CK" Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už, nes tikrai jau pastoviai irgi šitas dalykas atsiranda gan per dažnai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juarez_Arriba Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 esu už, sutinkų kad per dažnai ją matome. be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Vien dėl to, jog tai galimai atrakintų lengvesnes galimybes piniginę bugint esu prieš. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už, per dažnai tikrai jį išsoksta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Julio Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 prieš 2 valandas(-ų), Eimis_Mag rašė: Vien dėl to, jog tai galimai atrakintų lengvesnes galimybes piniginę bugint esu prieš. bet kai šaudai ir iššoksta AFK lentelė nėra smagu už legion. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shanester_Vienivartai Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 pritariu, dabar menkiausiai uztenka zvejyboje pastovet ir zvejot, kad ismestu afk lentele buna net vidury saudymo kartais ismeta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 manau tikrai gera ideja dedu už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Liepa 25, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2023 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Santos Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar