Selis_Pami Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Selis_Pami 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Manau dauguma pastebėjo, kad padidėjęs AFK lentelės jautrumas. Mano nuomonė jinai pasirodo dabar perdaug dažnai - ypač atliekant kokį nors tai veiksmą. Suprasčiau, kad laikas būtų trumpesnis, ir stovint vietoj ją išmestų, bet dabar per dažnai tai nutinka darant kažką ir tai labai erzina. Pvz.: Veiksmo metu darau teleportą iki savo mašinos - AFK lentelė. Noriu pradėti kažkokį tai veiksmą/judėjimą - AFK lentelė ir t.t. Tai mano pasiūlymas būtų - sumažinti AFK lentelės jautrumą. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Nebenervins žmonių ta lentelė kuri pasirodo ne laiku ir ne vietoj. Lewis_Audynke, Check_Bass, Shaw_Kay ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 7 "THE SUBTLE ART OF NOT GIVING A F*CK" Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už, nes tikrai jau pastoviai irgi šitas dalykas atsiranda gan per dažnai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juarez_Arriba Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 esu už, sutinkų kad per dažnai ją matome. be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Eimis_Mag Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Vien dėl to, jog tai galimai atrakintų lengvesnes galimybes piniginę bugint esu prieš. Discord - eima Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už, per dažnai tikrai jį išsoksta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Julio Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 prieš 2 valandas(-ų), Eimis_Mag rašė: Vien dėl to, jog tai galimai atrakintų lengvesnes galimybes piniginę bugint esu prieš. bet kai šaudai ir iššoksta AFK lentelė nėra smagu už legion. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shanester_Vienivartai Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 pritariu, dabar menkiausiai uztenka zvejyboje pastovet ir zvejot, kad ismestu afk lentele buna net vidury saudymo kartais ismeta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mikhail_Kalashnik Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 Už VENICE 13, COSA NOSTRA, ZHIGULYVOSK, SHOTTAZ, ROLLING 30'S OUTLAW BLOODS Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Liepa 24, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 24, 2023 manau tikrai gera ideja dedu už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Liepa 25, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2023 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Santos Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai