Juarez_Arriba Paskelbta Liepa 25, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juarez_Arriba 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Mind_Sunxas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Šis policijos pareigūnas piknaudžiauja savo privilegijom elgiasi nekompetetingai, policininkas atvyko prie manęs tuo metų kai buvau pas mechanikus ir dariausi 'tune', policininkas tiesiog paėme ir apieškojo, aš tuo metų neturejau jokių star net nebuvau surakintas tuo metų kai apieškojo. Prašau įkėlti policininko įkalčių ar kažko įrodymus už ką buvau apieškotas. Policininkas privalo įtarti kitą žaidėją tik turėdamas pagrįstą pagrindą ir vaizdinę medžiagą (nuotraukas, vaizdo įrašus). Policininkas privalo laikytis Įtarimų sąrašo. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/TKHiVUY be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mind_Sunxas Paskelbta Liepa 25, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2023 Sveikas, civilio patikra (apieškojimas) nereikalauja jokių įrodymų, pareigūnas tai gali atlikti bet kada. Tavo atveju, tu buvai patikrintas mechanikuose, o tai neprieštarauja 21 taisyklei ir neįeina į draudžiamų, civilį apieškotI, vietų sąraša. Tikiuosi dabar aišku, jeigu ne paaiškinsi @Mantas_Cancel. Iki Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Liepa 25, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 25, 2023 Papeikimas atmestas. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai