Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 26, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zygis_Budrys 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Stephen_Julio 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Black list + kisimasis i veiksmą šaudo i policininkus "Atmazas jis renka saibas kad issipirktu is NDS netinkamas nes toks zaidejas isviso negali būti priimtas i firma" "Pati pirma NDS taisyklė parašyta gerb. DP" JUODASIS SĄRAŠAS - buvimas šiame sąraše riboją žaidėjo galimybes serveryje. Šiame sąraše esantys asmenys negali: Darbintis į firmą su pakvietimu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/wcdxvx Shanester_Vienivartai sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Julio Paskelbta Liepa 26, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė: "Atmazas jis renka saibas kad issipirktu is NDS netinkamas nes toks zaidejas isviso negali būti priimtas i firma" žinutė jau parašyta Cancel'iui, pinigus turiu, nežinau apie kokį tu ,,atmazą" rašai čia. manau, jei jis pats nepastebėjo, o darbo valdžiai teko pastebėti, tai net ne problema, bet dėl visa ko: Spoiler prieš 3 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė: kisimasis i veiksmą šaudo i policininkus baik verkt, nei aš ten kišaus į tą veiksmą nei ką nebuvau veiksmo teritorijoje, šaudžiau be darbinės aprangos, nematau kuom aš šioje situacijoje esu kaltas, ypač kai nušovei iškart po įvykio. forumas pilnas ožių, malonu, kad parodei kas tu toks legion. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Liepa 26, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2023 (redaguota) prieš 6 minutes(-čių), Stephen_Julio rašė: žinutė jau parašyta Cancel'iui, pinigus turiu, nežinau apie kokį tu ,,atmazą" rašai čia. manau, jei jis pats nepastebėjo, o darbo valdžiai teko pastebėti, tai net ne problema, bet dėl visa ko: Rodyti paslėptą turinį baik verkt, nei aš ten kišaus į tą veiksmą nei ką nebuvau veiksmo teritorijoje, šaudžiau be darbinės aprangos, nematau kuom aš šioje situacijoje esu kaltas, ypač kai nušovei iškart po įvykio. forumas pilnas ožių, malonu, kad parodei kas tu toks Spoiler toks zaidejas isviso negali būti priimtas i firma" "Pati pirma NDS taisyklė parašyta gerb. DP" JUODASIS SĄRAŠAS - buvimas šiame sąraše riboją žaidėjo galimybes serveryje. Šiame sąraše esantys asmenys negali: Darbintis į firmą su pakvietimu. Nebučiau nei as čia rašęs nei ka, nežaidžiu aš tuo. Viskas direktoriui i PM buvo parašyta ir man net nuoskaudos nebuvo kad tu ten dirbi. Kaip matai ant taves ppk rasiau o ne direktoriui kad priima nds žaidėjus. Bet kai pats per /' chata sh rasai tai tingiu diskutuoti tenais ir gaut vipo ispėjimu, tad paprastesnis būdas yra parašyt cia tiesiog Dėl veiksmo tai toks ir kisimasis, bet pirma saudai tada rasai kad nalogas :DDD tai kas cia ozys? Redaguota Liepa 26, 2023 nario Zygis_Budrys Mirabele_Akur sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Stephen_Julio Paskelbta Liepa 26, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2023 (redaguota) | Stephan_Julio | Kenkimas serveriui | 2023.06.12 - 2023.10.12 | Žaidėjas Stephan_Julio serveryje neegzistuoja. Ačiū, tema rakinama. Redaguota Liepa 26, 2023 nario Stephen_Julio nesiruosiu cia argumentu jokiu normaliu det kai pats nesupranti ka rasai i ta papeikima xD legion. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tyshwan_Guetta Paskelbta Liepa 26, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 26, 2023 (redaguota) Žaidėjas atleistas, nes yra juodajame darbų saraše. Pats papeikimas čia nematau darbuotojo kaltės, persirengė ir darė ką nori čia jau skundą rašyk, dėl vip chato jei nepatiko ką parašė, tai vėl gi ne darbo valdžiai kontroliuoti vip chatus (vip papeikimą rašyk) Redaguota Liepa 26, 2023 nario Tyshwan_Guetta Medikai - paramedikai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai