Erikas_Corleone Paskelbta Liepa 28, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Erikas_Corleone 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Robke_Gang 3. Priežastys: Free banas žodžiu būdamas žvejybos punkte, pamačiau Grazhvi_Chaser ir tiesiog pasakiau ar turi kažka parduotu iš servo, tai už keletos minučiu sulaukiau va tokio atsako, tai pirma pateikit įrodymus chekinkit logus, ir su įrodymais baninkit. Jeigu čia tokie adminai ir taip atmestinai žiuri i tokias pareigas, tai kam jų išviso reikia? 4. Vaizdinė medžiaga: Caped_Baldy ir Grazhvis_Chaser sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Liepa 28, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2023 Identiška situacija: Kuo anksčiau nustosit šūdą malt su tais turto pirkimais tuo mažiau tokių banų bus ir kuo anksčiau gal nustosit verkt apie adminų darbą nes akivaizdžiai tik vieną pusę matot "paprikolinau ir kas čia tokio". Sunku savo žodžius pasilaikyt sau? Būtina mandravot, kad tipo perki ir sakyt px tau banas bet tik gavus baną iškart bėgt į forumą ir verkt kaip neteisingai administracija pasielgė? Pagal tave mes turim registruot kiekvieną jūsų pasisakymą dėl turto pirkimo ir po to sėdėt sekt ar ištikro pirko/pardavė? Jei taip išmanai kaip turi dirbti adminas tai gal suprasi, kad jeigu tavęs ar ko nors kito panašioje situacijoje neužbanintu tai sekančią dieną pusė serverio giedotu, kad perka/parduoda? Čia tipo mums darbą palengvintu ir geresnis serveris nuo to taptu? Sėkmės tau su tokiu mąstymu. Shaw_Kay, Martin_Santos, Tyshwan_Guetta ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Erikas_Corleone Paskelbta Liepa 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 28, 2023 O kas tau išviso sakė, kad real šhaibom ? :ddd žaidime kokia valiuta ? Man rodos kad eurai . Nieko neberašyk, nes vis tiek vėjus rašai .p.s Norėčiau įrodymų, kad kažkas man, ar aš kažkam paskutiniu laiku serveryje, esu pardaves-gavęs, iš kito žaidėjo turtą. Grisha_Kalashnikov, Smurfas_Ruan ir Shaw_Kay sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 9, 2023 Atmesta. Administratorius paaiškino. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai