Donzuanas_Depuzie Paskelbta Liepa 29, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Donzuanas_Depuzie 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Stanley_Williams 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: gamyklos zonoj ginklus atima 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Luka_Tony ir Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Liepa 29, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 (redaguota) Vakar ir šiandien visa diena lendat ne į savo veiksmą ir po to gave pasekmes verkiat kaip mažos mergaitės.. Jau ne karta perspėjom, kad nelysti kur nereikia, vis tiek nekreipėt dėmesio į tai dėl to ir atėmiau, Ir taip, ne jūsų veiksmas tai realiai kaip neutralioje situacijoje būtum šaudes į mane ir nubaudžiau kaip ir turėjau, tik tiek, kad staru niekas nedėjo. Foto, kad ne jūsų veiksmas ir kad ballas gaują užėmė gamyklą - https://imgur.com/a/mGY3Bhd [Jei reiks pilno video galėsiu įkelti] Jei reikia galiu ir daugiau įrodymų pateikti kaip lendat ištisai ne į savo veiksmą ir tuo tarpu trukdot kovoti mums prieš kita nusikalstama grupuote. Redaguota Liepa 29, 2023 nario Stanley_Williams Cortez_Lukas, Luka_Tony, Green_Stuf ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donzuanas_Depuzie Paskelbta Liepa 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 Tu irodymus ikelk uz ka man ginklus atimi, o ne tai, kad kas cia gamykla pasiskelbes. Perdaug cia jau isijaute tas policijos komandas abusint Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Liepa 29, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 prieš 3 minutes(-čių), Donzuanas_Depuzie rašė: Tu irodymus ikelk uz ka man ginklus atimi, o ne tai, kad kas cia gamykla pasiskelbes. Perdaug cia jau isijaute tas policijos komandas abusint Kovojom prieš TheBallas gaują gamykloje ir jūs kišotes į ne savo veiksmą, kas tau neaišku aš nesuprantu? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Donzuanas_Depuzie Paskelbta Liepa 29, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 29, 2023 prieš 2 valandas(-ų), Stanley_Williams rašė: Kovojom prieš TheBallas gaują gamykloje ir jūs kišotes į ne savo veiksmą, kas tau neaišku aš nesuprantu? Tu pateik irodymus kur ar saudau, kad galetum atimti ginklus, Prie ko cia tas kisimasis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Liepa 31, 2023 Dalintis Paskelbta Liepa 31, 2023 Papeikimas priimtas. Darbuotojas išmestas. Donzuanas_Depuzie sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai