Jump to content

Peikiu Zygis_Budrys

Hoperis_Code

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hoperis_Code
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Tikrina AFK žaidėjus dėl turimų narkotikų
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/2D2P8Hc

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Tikrinti yra draudziama HP, BULVIU LAUKE, BOSUOSE. Dėl AFK isvis nėra taisyklės draudžiančios kad ji tave atleidzia nuo atsakomybės. Tad kita karta jei matai kad atbegam ar atvaziuojam nenuleisk žaidimo ir bus ramu. Gugis pats sakė kad tai galima daryti.

NEMAIŠYKITE SAMP SERVERIO TAISYKLIU SU GTAV SERVERIO TAISYKLĖMIS.

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Aš tai nemaišau nieko, patikrinai mane prie išėjimo iš kalėjimo, kol dar buvau AFK rėžime, nes laukiau kol baigsis praeitas įkalinimas. Nežinau tokioje situacijoje, kaip siūlytumei pasidaryti įrodymus, nes akivaizdžiai buvau AFK? 

Taisyklės nėra, bet prie paskutiniųjų dviejų direktorių buvo bendras toks susitarimas tarp visų (įskaitant ir DP manyčiau), jog žaidėjas negali būti tikrinamas dėl narkotinių medžiagų niekur žaidimo mape, nebent jis yra gaudomas arba turimi įrodymai dėl padarytų nusižengimų, kadangi kitaip žaidimas tampa truputėlį nesąžiningas kitų žaidėjų atžvilgiu, kai policininkas gali tikrinti žmogų, kuris tuo metu nuėjęs nuo kompiuterio ir negali nei bėgti ar kitaip siekti išvengti bausmės - kas ir yra žaidimas.

Nuoroda į atsakymą

prieš 53 minutes(-čių), Hoperis_Code rašė:

Aš tai nemaišau nieko, patikrinai mane prie išėjimo iš kalėjimo, kol dar buvau AFK rėžime, nes laukiau kol baigsis praeitas įkalinimas. Nežinau tokioje situacijoje, kaip siūlytumei pasidaryti įrodymus, nes akivaizdžiai buvau AFK? 

Taisyklės nėra, bet prie paskutiniųjų dviejų direktorių buvo bendras toks susitarimas tarp visų (įskaitant ir DP manyčiau), jog žaidėjas negali būti tikrinamas dėl narkotinių medžiagų niekur žaidimo mape, nebent jis yra gaudomas arba turimi įrodymai dėl padarytų nusižengimų, kadangi kitaip žaidimas tampa truputėlį nesąžiningas kitų žaidėjų atžvilgiu, kai policininkas gali tikrinti žmogų, kuris tuo metu nuėjęs nuo kompiuterio ir negali nei bėgti ar kitaip siekti išvengti bausmės - kas ir yra žaidimas.

Gal tu ir tiesus, bet zodinis susitarimas pries dvejus direktorius nemanau ar tai yra taisykle. Is dabartinės laikinosios PD firmos pavaduotojo buvo pasakyta tokios taisykles nera tad jusu pasirinkimas. O del afk kaip minejau nereik nuleist zaidimo. Beja norejot kariaut kariaujam, jus kisates i veiksmus mus saudot kai jus nepriciom o dabar ppk visiem ppk rasot del to kad jus patys to norejot 😄 

Nera daugiau ka diskutuoti. Taisykles draudziancios nera, dabartine valdzia irgi to nedraude tad sekmes. Laukiam laikinojo direktoriaus sprendimo. Sekmes

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas.

Nors tokios taisyklės ir nėra, reikia turėti sąžinės ir mutual supratimo, kad tikrinti žmogų kuris tiesiog stovi AFK ir specialiai į AFK neišėjo - nėra normalu. 
Šiam kartui darbuotojas įspėjamas žodžiu.

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...