Jump to content

Peikiu Stanley_Williams

Tomas_Norkevicius

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tomas_Norkevicius
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Stanley_Williams
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Netinkamai sudėtas įtarimas. Tas pats įtarimas 2 kartus, nepraėjus net 30 sekundžių
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://imgur.com/a/LR5ytJV

image.png.d6c0377097655da1c863b692d4f7764e.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveikas, pasiklausus kolegų dėl įtarimo informaciją supratau klaidingai, pripažįstu klaidą, jei reikia galiu kompensuoti.

Realiai viską padariau gerai, tik nereikėjo man uždėti už keiksmažodžius, o perspėtas buvai, kad nesikeiktum ir neįžeidinėtum, bet vis tiek keikeisi ir įžeidinėjai tai gavai už "Pareigūno įsakymo nepaisymas", bet kadangi nebuvai gavęs baudos tai neturėjau uždėti už keiksmažodžius, bet my bad, iš klaidų mokomės kaip sakoma o čia nėra kažkas baisaus, tikrai ne free starai tiesiog buvo suklysta.

https://streamable.com/pl6qng

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

wqq.png.7ac23a09af9883849f776e6df3cde15e.png

SSSSS.png.f46f73fe30379200ecf57be11ef3f1f7.png

Nuoroda į atsakymą

Kompensacijos man nereikia ir nereikės.

Kalbi apie visokius pasimokymus iš klaidų ir sakai, kad čia nėra nieko baisaus. Norėčiau tuomet paklausti, ar tavo nuomone nėra nieko baisaus, kai yra užblokuojami žaidėjai už cheat naudojimus bei kitus banus? Ar tai tikrai nėra nieko baisaus? Iš klaidų mokomasi, tačiau pildei į Policijos darbo valdžios postą, tokiu atveju TU turi būti jau susipažinęs su darbo taisyklėmis bei kaip jos ištikrųjų veikia.

Tinkama kompensacija man bus, jei šis Pareigūnas bus teisingai nubaustas už atliktus veiksmus

Zek sawes

Čiauoo paka

image.png.d6c0377097655da1c863b692d4f7764e.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 9 minutes(-čių), Tomas_Norkevicius rašė:

Kompensacijos man nereikia ir nereikės.

Kalbi apie visokius pasimokymus iš klaidų ir sakai, kad čia nėra nieko baisaus. Norėčiau tuomet paklausti, ar tavo nuomone nėra nieko baisaus, kai yra užblokuojami žaidėjai už cheat naudojimus bei kitus banus? Ar tai tikrai nėra nieko baisaus? Iš klaidų mokomasi, tačiau pildei į Policijos darbo valdžios postą, tokiu atveju TU turi būti jau susipažinęs su darbo taisyklėmis bei kaip jos ištikrųjų veikia.

Tinkama kompensacija man bus, jei šis Pareigūnas bus teisingai nubaustas už atliktus veiksmus

Zek sawes

Čiauoo paka

Ką tu čia kalbi, tai jei nori pilnai išmokti viską ir visuose situacijose atlikti tinkamai viską nemanau, kad būna ir klaidų padaromu? ar pagal tave žmonės neklysta, sunku tave ir tavo mąstymą suprasti, prie ko čia užblokuoti žmonės ir 5 STAR klaidą nelabai suprantu. o_O

dddd.png.b5dddd91636c3297009626bc21932b8f.png

wqq.png.7ac23a09af9883849f776e6df3cde15e.png

SSSSS.png.f46f73fe30379200ecf57be11ef3f1f7.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...