Jump to content

Nauji importiniai automobiliai kiekvienam serverio žaidėjui.

Linas_Rez

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė) Linas_Rez
2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Taigi parinkau gan nemažą kiekį įvairiausių automobilių kuriuos tiek aš, tiek manau kiti serverio žaidėjai norėtų išvysti. Automobilių atrinkau pačių įvairiausių iš skirtingų gamintojų, kad kiekvienas serverio žaidėjas rastų sau patinkantį. Šiuo metu "importų" kategoriją dominuoja vokiški automobiliai iš kurių pagrindas yra BMW, todėl manau ne man vienam atsibodo matyti gatves raižant tuos pačius 5 skirtingus "gerus" importus. Stengiausi atrinkti tik pačius geriausius mod'us, t.y. tik tuos kurie turi surinkę daugiausiai atsisiuntimų, upvot'ų ir panašiai, kad serverio savininkams būtų kuo lengviau įgyvendinti šį pasiūlymą, nesusiduriant su per daug problemų. Visi mod'ai buvo atrinki iš populiaurios svetainės: "GTA5-Mods".

Automobilių sąrašas:

P.S. Tai yra tik mano atrinkti automobiliai (keletas automobilių yra paimti iš @Grazhvis_Chaser temos), jei tema susilauks daug dėmesio, tiek iš serverio žaidėjų, tiek administracijos bei savininkų, temą galėsiu papildyti jūsų norimais automobiliais. Su manim galima susisiekti Discord arba žaidime.

3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Paįvairins serverio gatves bei manau visi serverio žaidėjai bus tuo petenkinti.

@Max_Tosha @Edga_Kesa

Redaguota nario Linas_Rez
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 18 minutes(-čių), Fifty_Grand rašė:

tik uzsiregistraves bei prisijunges zaidejas gautu naujuteli 1500 kreditu wertes importa wa cia tai pasiulymas ON FIREE 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 

Perskaitei nors ką žmogus parašę? 

Už, vien topai tie importai, reikėtu ir paprastesniu.

be humble

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti

Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą

Registruotis

Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!

Registruotis

Prisijungti

Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia

Prisijungti dabar
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...