Jump to content

Policijos Direktoriaus rinkimų analizė


Mantas_Cancel

Rekomenduoti pranešimai

image.png.89cc49ee9937b91549bd9a017275ce02.png
Atrankoje dalyvavo tiek daug kandidatų, net nežinau nuo kurio pradėti. Bet all jokes aside, eilinį kartą nesulaukiau rimtų kandidatų pirminėje atrankoje. Dėl šios priežasties buvo nuspręsta pratęsti atrankos procesą, siekiant suteikti daugiau galimybių pasirodyti potencialiems lyderiams. Atrankos pratęsime pasirodė keletas žmonių, kurie yra verti dėmesio ir Policijos direktoriaus pozicijos. Šie žmonės pasižymi įvairiomis savybėmis, kurios gali padėti jiems tolimesnėje Policijos firmos ateityje. Na, o individualiai apie juos galite paskaityti žemiau.
 

Kandidatai

Zygis_Budrys - galbūt LMG5 žaidėjai jo gerai nežino, tačiau SAMP platformoje šis asmuo buvo gerai žinomas ne vien kaip paprastas žaidėjas, bet ir daugkartinis direktorius.
Nors jis gali būti laikomas naujoku šiame serveryje, jis nuo pat pradžių rodė didelį įsitraukimą ir aktyvumą. Nepaisant to, kad Zygis nėra senas žaidėjas šiame serveryje, jis turi begalę turtingos patirties GRP stiliaus platformoje. Vis mėgstu grįžti į senus SAMP laikus, tad nežinau, kiek tai jam atneš naudos šioje platformoje. Tačiau šio žaidėjo direktorių patirties bagažas susidaro ne vien iš teisėsaugos ar neutralių firmų, bet ir nusikalstamų frakcijų. Minėjau, kad nežinau kiek iš to naudos, tačiau mano akimis tai yra vienas iš didžiausiu jo pliusų. Vienintelis didesnis Zygio minusas tai patirtis būtent LMG5 serveryje, tačiau jei ir toliau taip aktyviai žais ir įsitrauks į žaidimą ir jo ypatybes manau tai jam tikrai nesukels didesnių kliūčių valdyti naująją Policijos firmą.

Swaika_Kent - dar vienas senas veidas iš SAMP laikų. Nežinau ar verta kartotis, bet tiek jau to. Žaidėjas kuris skirtingai nei prieš tai aptartas kandidatas nėra naujas veidas šiame serveryje. Taip pat atsinešęs ir didelį patirties bagažą iš SAMP platformos. Ragavęs ne vien direktoriaus, bet ir serverio prižiūrėtojo duonos. Viena iš unikalių Swaika_Kent bruožų yra jo užsispyrimas ir tvirta nuomonė, kas pildant į tokias pareigas tikrai duoda pliusą, tačiau gali turėti ir savų minusų. Nors anketų stengiausi į šią analizę per daugiausiai nekišti, tačiau tikrai buvo kur pasistengti. Overall apart to viskas būtų kaip ir tvarkoje, tačiau tikriausiai didžiausias Swaikos minusas yra aktyvumas. Tiek atrankos metu, tiek ir prieš ją, jis serveryje laiko nepraleisdavo daug. O kaip jau ir pastebėta per keletą buvusių direktorių, neaktyvus direktorius - neaktyvi, nemotyvuota firma. Galbūt kandidatas būtų įrodęs kitaip, tačiau šiam kartui rizikuoti nenoriu.


Naujasis direktorius privalo su manimi susisiekti asmenine discord žinute.
Direktoriui neišbuvus minimalaus laiko savo pareigose, pastarosios bus siūlomos antrajam kandidatui.

Taip, pat į juodąjį sąrašą už beprasmių anketų pildymą įtraukiami šie žaidėjai:
Zopa_Gavirio
Arturas Strelcovas
Grazvis Chaser
Stanley_Williams
Igor Mechanic
Smurfas_Ruan

 

squash83

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 12 minutes(-čių), Mantas_Cancel rašė:

aip, pat į juodąjį sąrašą už beprasmių anketų pildymą įtraukiami šie žaidėjai:
Zopa_Gavirio
Arturas Strelcovas
Grazvis Chaser
Stanley_Williams
Igor Mechanic
Smurfas_Ruan

Pagarba už tokį sprendimą, Mantai.

Sveikinu direktorių, gera analizė

image.png

legion.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Galiu palinkėti sėkmės ir stiprybės, Direktorui Žygimantui. 

Untitled-1.png.d10bce6037540e2d3930f0ffb18f3247.png

Su LMG nuo 2016-01-10

Mechanikas pas Sasha_Grey, Perfect_Lad, Grand_Select
Mechanikų valdovas:2022.11.10—2023.03.14

rsz_screenshot_207.png.d07f621a8119dfff04e963a11063a290.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • Mantas_Cancel užrakinta, atsegė ir atskyrė šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...