Fifty_Grand Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): fifty grand 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: 1.Mechanikų bazės patobulinimas; Sukurti naują punktą mechanikų bazėje, kur mechanikas gali pasirūpinti prekėmis. Mechanikui atvykus į punktą, jis gali pasikrauti, pasiimti 20 įrankių, 5 degalų bakelius, 10 dažų ir 1 komplektą ratų. Taip pat, jis turėtų turėti 2 komplektus nitro (mašinos inventorius). Mašinos informacijoje turėtų būti rodoma, kiek iš kiekvienos prekės yra turima ir kiek dar galima jų pasiimti. Prie garažų būtų sukurtas specialus kontrolinis punktas, kuriame mechanikas pasirenka, ko jam reikia ir kiek kiekvienos prekės. Pasipildyti prekių turėjimą bazėje galėtų grįžti bet kada, kadangi jų kiekis ribotas. Paimus prekes, už tai reikėtų sumokėti, pvz., 20 Eur už vieną prekę, tam, kad būtų išvengta piktnaudžiavimo, kai prekių kiekis ribotas. 2. Trąšų žemei pridėjimas: Sukurkite galimybę žaidėjams pasėjus sėklas, naudoti trąšas, kad augalai greičiau užaugtų. Trąšas galima įsigyti 24/7 parduotuvėse. Trąšų naudojimas pagerina žolei augimo greitį ir derlių. 3. Baikerių darbas; Padaryti baikerių darbą/baze, kur gauja, kuri surinko daugiausia sandėlių pasiimtu drk. Užsimezgant baikerius ir važiuojant su baikerio motociklu, gaujos pelno fondas ir asmeninė alga padidėtų. Taip pat, būtų galimybė tapti gaujos direktoriumi. Visa kita, kaip ir senam lmg žaidime, žaidėjai žino, kas vyksta ir kaip viskas vyksta 4. Pagerintas žaidimo našumas (?); Galimybę, kad chatas dingtų po 5-10 sekundžių. Jei kas nors vėl parašo, chatas atsirastų vėl ir taip kartotųsi. Toks pokytis taip pat gali paspartinti žaidimo veikimą, teikiant FPS padidinimą. 5. Pasirinkimas atsiskaityti banko kortele žaidime; Leidimas žaidėjams pirkti daiktus (namus, mašinas, kreditus ir pan.) naudojant banko kortelę. Kuomet turite pinigų banke, galėsite pirkti daiktus be grynaisiais, jeigu ju neturite rankose. Taip pat galimybė mokėti baudas naudojant banko kortelę. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Tyshwan_Guetta sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Grisha_Kalashnikov Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 dėl chat tai tikrai už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juarez_Arriba Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 2,4,5 palaikau šias idėjas be humble Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tyshwan_Guetta Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 2 ir 5 mintis man patiko, už jas dedu +, dėl 4 not sure ar tai padidins fps ? Dėl 3 iš dalies nesuprantu kam tada jie bus pavaldus ar DP ar GP ? Medikai - paramedikai Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fifty_Grand Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 prieš 4 minutes(-čių), Tyshwan_Guetta rašė: 2 ir 5 mintis man patiko, už jas dedu +, dėl 4 not sure ar tai padidins fps ? Dėl 3 iš dalies nesuprantu kam tada jie bus pavaldus ar DP ar GP ? chato offinimas +2 fps kazkiek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Don't get me wrong bet kartais paskaičius tavo idėjas (kurias tu užvadini kažkokiais heroglifais pastoviai) tai susidaro įspūdis, kad serveryje esi beveik nežaidęs, bent jau GTA5 platformoje nes pvz mechanikai ir taip perkasi iš pickupo bazėje tai nepagaunu ką tu nori čia padaryt? Nebent ale paketus, kad kiekvieną kart nesirinkt ko ir kiek nori? Man patinka kai siūlo idėjas ir bent dalis jų reasonable bet jas ir aprašyt tinkamai reiktu, kokia nauda ir kuo blogai dabartinė sistema, apie mechanikus va kalbant. Trąšos gal ir naudinga. Baikeriai tai čia nebent kas nori to sampinio vibe bet daugelis (ir aš tuo pačiu) tiek to samp lmg nežaidėm, baikeriuose tuo labiau nedirbau ir man atrodo visiškai nereikalingas darbas. Chat idėjai pritarčiau jei ją galėtum išjungti/įjungti nes man pvz geriau kai pastoviai tekstas matosi. Per veiksmą sutinku, kad fps kažkiek gal ir pagerintu tiem kas su lievesniais kompais. Dėl banko kortelių už, naudinga. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fifty_Grand Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 8, 2023 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Robke_Gang rašė: Don't get me wrong bet kartais paskaičius tavo idėjas (kurias tu užvadini kažkokiais heroglifais pastoviai) tai susidaro įspūdis, kad serveryje esi beveik nežaidęs, bent jau GTA5 platformoje nes pvz mechanikai ir taip perkasi iš pickupo bazėje tai nepagaunu ką tu nori čia padaryt? Nebent ale paketus, kad kiekvieną kart nesirinkt ko ir kiek nori? Man patinka kai siūlo idėjas ir bent dalis jų reasonable bet jas ir aprašyt tinkamai reiktu, kokia nauda ir kuo blogai dabartinė sistema, apie mechanikus va kalbant. Trąšos gal ir naudinga. Baikeriai tai čia nebent kas nori to sampinio vibe bet daugelis (ir aš tuo pačiu) tiek to samp lmg nežaidėm, baikeriuose tuo labiau nedirbau ir man atrodo visiškai nereikalingas darbas. Chat idėjai pritarčiau jei ją galėtum išjungti/įjungti nes man pvz geriau kai pastoviai tekstas matosi. Per veiksmą sutinku, kad fps kažkiek gal ir pagerintu tiem kas su lievesniais kompais. Dėl banko kortelių už, naudinga. Pradžioje aš buvau žaidęs, tik ne viską išbandęs ir ne visus darbus. Dėl mechanikų tu teisingai supratai, kad paketai būtų ant jų užlipus galėtum pasirinkti, ką nori ir kiek. Dėl tų heroglifų - yra cool ir smagiai, dėkoju, kad sutinki su mano mažomis, bet naudingomis idėjomis. Dėl chato - lyg ji gali visiškai išjungta, bet tada jis turėtu automatiškai įsijungti lauk ir įsijungti. NORS IR MAŽOS IDĖJOS BET KAŽKUOM JOS NAUDINGOS Redaguota Rugpjūtis 8, 2023 nario Fifty_Grand Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar