Jump to content

Skundas Tomas_Frenzy

Martin_Santos

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė)Martin_Santos
2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Tomas_Frenzy
3. PriežastisAimas, norėjo šaudyt į mane, bet magiškai nusitaikė ir įšovė kolegai. Viskas aiškiai matysis vaizdo įraše.
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/1te4ib

Redaguota nario Martin_Santos
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

• Martin_Santos pakeitė pavadinimą į Skundas Tomas_Frenzy

Sw, toks iškalbus visad būni, balsą parodai, bet kai reikia tai net pov'o nepaprašei, kad padaryčiau, tylėjai, kažką spaminai į chat'ą, jau po visko, kai užpildei papeikimą parašei, prabilai :DD Na jokių  nenaudoju nesamonių, ni reduxu ni xujuksu jokių. Būčiau su aimu, nebūtų minusinis K/D pas mane. 

"Cheaterio" POV : https://streamable.com/bum0ep

Nuoroda į atsakymą

@Hoperis_Code Jeigu pasižiūrėtum savo vaizdo įrašą, jis iš tikro nušovė savo kolegą. Tu pataikei shotą liko 100+ hp, šovė kolega ir mirė. Ką turiu omeny jog pasimaišė po kulkom, bet tai nėra tas pats. Čia buvo flickas į savą.

Nuoroda į atsakymą

prieš 35 minutes(-čių), Tomas_Frenzy rašė:

Sw, toks iškalbus visad būni, balsą parodai, bet kai reikia tai net pov'o nepaprašei, kad padaryčiau, tylėjai, kažką spaminai į chat'ą, jau po visko, kai užpildei papeikimą parašei, prabilai :DD Na jokių  nenaudoju nesamonių, ni reduxu ni xujuksu jokių. Būčiau su aimu, nebūtų minusinis K/D pas mane. 

"Cheaterio" POV : https://streamable.com/bum0ep

Rašiau jog aimą turi ir pildysiu apeliaciją, reikėjo povą išsisaugot, įkėlei kažkokią random nesąmonę dabar. Kai buvai gaujoj nuomos mašinos neimdavai, nes pinigų gaila būdavo, o dabar čj aimą išsirašei, kad kulkų sutaupyt :DDDDD

Nuoroda į atsakymą

prieš 12 minutes(-čių), Martin_Santos rašė:

Rašiau jog aimą turi ir pildysiu apeliaciją, reikėjo povą išsisaugot, įkėlei kažkokią random nesąmonę dabar. Kai buvai gaujoj nuomos mašinos neimdavai, nes pinigų gaila būdavo, o dabar čj aimą išsirašei, kad kulkų sutaupyt :DDDDD

Nuomos mašiną duodavau kitiems, kad tokie kaip tu neverktų, kad nežinau kur važiuot (buvo patys pirmi veiksmai gaujose ir nesigaudžiau visiškai). Nežinau, kam toks argumentas čia reikalingas, jeigu mes kalbame tik vadinamąjį "aim assist", ne šitoj skilty skundies, kad mašinos nevairavau. 

Anyway, kaip ir minėjau, pasikartosiu, ką buvau prieš tai parašęs tau, visad mėgsti trash talk'int balsu (su mikrafonu, paaiškinu, gal kur nors r raidės neįskaitei) , bet kai reikia paprašyti POV, tai patyliukais rašo į chat'ą. Jasnas esi krč, nėra daugiau ką komentuoti, laukiam atsakymo iš adminų.

Cituoti

toks iškalbus visad būni, balsą parodai, bet kai reikia tai net pov'o nepaprašei, kad padaryčiau, tylėjai, kažką spaminai į chat'ą, jau po visko, kai užpildei papeikimą parašei, prabilai :DD

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...