Jump to content

Peikiu Martynas_Bullet

Donzuanas_Depuzie

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Donzuanas_Depuzie
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Martynas_Bullet
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Tazerio naudojimas ne pagal paskirti
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/a92z73

image.thumb.png.4b3344dd8bb03c60b8eaa00da11e70b4.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 24 minutes(-čių), Donzuanas_Depuzie rašė:

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Donzuanas_Depuzie
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Martynas_Bullet
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Tazerio naudojimas ne pagal paskirti
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/a92z73

Tu nebejuokauk su tokiais papeikimais. Civiliai kele samisi prie vieno hidranto ir tada nusikele link kito hidranto, trankesi masinom, rode saltuosius ginklus, taciau visi buvo draugiski ir juos slepdavo ir karts nuo karto ant "prikolo" istraukdavo peili ar beisbolo lazda ( kadangi civiliai nebuvo baudziami, neturiu irodymu ). Nezinau, pats Jacka tai gali patvirtinti ( kaip ant juokucio bandydavo provakuot ), nei vieno nebaudziau,  kad praleistu gerai laika. Totaliai bereiskmis papeikimas. Sekmes toliau bandyt ispejimus man rinkt. 😄

Redaguota nario Martynas_Bullet

W A S D --- JASNA

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Martynas_Bullet rašė:

Tu nebejuokauk su tokiais papeikimais. Civiliai kele samisi prie vieno hidranto ir tada nusikele link kito hidranto, trankesi masinom, rode saltuosius ginklus, taciau visi buvo draugiski ir juos slepdavo ir karts nuo karto ant "prikolo" istraukdavo peili ar beisbolo lazda. Nezinau, pats Jacka tai gali patvirtinti ( kaip ant juokucio bandydavo provakuot ), nei vieno nebaudziau,  kad praleistu gerai laika. Totaliai bereiskmis papeikimas. Sekmes toliau bandyt ispejimus man rinkt. 😄

Visiskai man neidomu ka ten kas gali patvirtint, zmones baudziami uz tai, kad tik parodo saunamuosius ginklus, o cia sitoj vaizdo medziagoj akivaizdiai matoma kaip isnaudoji pareigunams suteiktus ginklus. Kur tu cia matai ginkla? XDDDD

image.thumb.png.4b3344dd8bb03c60b8eaa00da11e70b4.png

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Donzuanas_Depuzie rašė:

Visiskai man neidomu ka ten kas gali patvirtint, zmones baudziami uz tai, kad tik parodo saunamuosius ginklus, o cia sitoj vaizdo medziagoj akivaizdiai matoma kaip isnaudoji pareigunams suteiktus ginklus. Kur tu cia matai ginkla? XDDDD

Apie peili esi girdejes? Cia tau ne beizbolo lazda, kad akivaizdziai matytusi. Zodziu, laisvas. 

W A S D --- JASNA

Nuoroda į atsakymą

:DDD nebejuokink su tokiais papeikimas. 

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...