Jump to content

Peikiu Moby_Dick

Arnas_Night

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Arnas_Night
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Moby_Dick
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free starai pristatant kroviny
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):image.thumb.png.a0fa8d68b06a82ea333885f44d7dab91.png

Palei taisykles tik galejai det begima :))))

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Suprantu jeigu aš nebūčiau tavęs sugavęs ir tu tada ramiai pristatytum, tada jo, bėgimas nuo teisėsaugos, bet dabar, kai aš tave surakinau gera 20 metrų prieš, o tu surakintas dar ne tik kad važiavai bet ir H raidę paspaudei kad priduoti krovinį, nemanau, jog ši taisyklė tinkamai buvo panaudota šiame kontekste + čia dar manyčiau kaip ir klaidų išnaudojimas savo labui būtų, jog surakintas dar toliau važiuoji ir priduodi krovinį,

Betkokiu atveju, ginčytinama situacija, pripažįstu, bet tikrai nebuvo freestar, kadangi aš tave pagavau, surakinau dar tau nepristačius krovinio, o tu pasinaudojęs klaidomis toliau važiavai ir jį pristatei, abu kalti, tas ant to, tai ir aš galėčiau tave skųsti dėl klaidų išnaudojimo

https://streamable.com/mcpt8f

Redaguota nario Moby_Dick

Nuoroda į atsakymą

Taikoma, kai fūristas pareigūno gaudymo metu (su įjungtais švyturėliais, paliepus žodžiu ar raštu) tyčia:

Atkabina vežamą krovinį;

Sunkvežimį arba krovinį sunaikina;

Išlipa iš sunkvežimio ir nelipa į jį atgal pareigūnui paliepus;

Nuvažiuoja pareigūnui neužbaigus patikros (galioja ir po krovinio pristatymo)

Jeigu išties buvai surakintas , pats neturėjai jokios teisės pristatyti krovinio .

image.png.94d54cdc0921a196a84a5c08062392ee.png.8eb738fa7c10e6160bf48644b890eca4.png

parasas_4.thumb.png.5f94da4acb5f0a3c9dc8ae55ad99a35f.png

pra2.png

Nuoroda į atsakymą

Juokingiausia, kad pats pripazinai kad naudojiesi serverio klaidomis ir tada verki rasydamas ppk :D.

Buvai surakintas prieš iškraudamas, tad naudodamas serverio klaidas jį iškrovei, tad jokio čia begimo nėra, akivaizdus nelegalaus krovinio gabenimas. Taip pat luka tau viską paaiškino, manau reiktu perduoti šį video administratoriam dėl serverio klaidų naudojimo savam labui 🙂

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...