Turkas_Matas Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turkas_Matas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kryzmantas_Torpeda 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisėtas įtarimas. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): ČIA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kryzmantas_Torpeda Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 (redaguota) Įrodymai: https://streamable.com/g668jz Papildau: Fakto nekeičia. Aš net nejudėjau iš vietos, o direktoriui pareikalavus pateikt galėsiu ir pilna Redaguota Rugpjūtis 13, 2023 nario Kryzmantas_Torpeda Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turkas_Matas Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 13, 2023 Tai tu nuo pradžių kelk įrodymus, kam apkarpei? Patikrinai, atrakinai ir pradėjau važiuot, ne mano kaltė, kad ant kelio išbėgai, man pradėjus važiuot. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Visi dirba savo darba, Visi visur skuba,, @Kryzmantas_Torpeda noriu paamtyt pilna video nes dabar is dalies abu kalti, bet tu palindai po ratais. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kryzmantas_Torpeda Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 https://streamable.com/8kxv7z tik pasibaigus patikrai pradejau eiti, tu atgla pavaziavai ir uzkabinai del to tai viskas ok nieko, bet tu atgal padavęs per mane pralekiai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turkas_Matas Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Nu nežinau kur čia pareigūno užpuolimas buvo, samp'e už tokius dalykus įtarimo nedėdavo niekas, nereikia pagrindiniu keliu vaikščiot ir nieks netrankys. Luka_Tony sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 14, 2023 Darbuotojas jus tikrino, o po patikros iskart davei pirma saiba ir nutrenkei pareigūną. Tad šiuo metu skaitosi pareigūno užpuolimas. Jei pareigūnas būtų stovėjas vidurį ir tu būtum nutrenkęs, tada nebūtu jokio užpuolimo. Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Varom_Sponkiu, Kryzmantas_Torpeda ir Check_Bass sureagavo į tai 3 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai