Jimmy_Bosser Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jimmy_Bosser 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Andzelika_Cruz 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star (oralinis ir ištrinu) 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Redaguota Rugpjūtis 18, 2023 nario Jimmy_Bosser Turkas_Matas ir Lukiss_Naujas sureagavo į tai 2 Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 https://streamable.com/44oeaf , ne free, bučkis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 (redaguota) bučkio nenoriu noriu oralinio, nenukreipiam nuo temos, vpš kur aš ką čia ižeidžiau Redaguota Rugpjūtis 18, 2023 nario Jimmy_Bosser Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Andzelika_Cruz Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 įžeidei mane, kaip moterį + keiksmažodžiai, nemanau, kad čia reikia dar kažką komentuoti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2023 o kaip man žinot kas tu tokia esi, šiais laikais negalima pasitiket niekom, gal ten pagali apačioj turi h* seni, šitais niekur nesikeikiau chill kmr Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Papeikimas atmestas. Įtarimas uždėtas pagrįstai. P.s. savo norų tenkinimui rekomenduoju naudoti kitas platformas. Lukiss_Naujas, Luka_Tony, Jimmy_Bosser ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai