Baubas_Ispera Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Baubas_Ispera 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Martin_Santos 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:pasake pasisalinti iz bazes pd bet surakino tai kaip is jos pasisalinti surakintam surystam ??? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Santos Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 https://imgur.com/a/c6e4ee3 Taikoma, kai būnate Policijos departamento vidiniame kiemelyje be policininko leidimo. Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Ką tik, Martin_Santos rašė: https://imgur.com/a/c6e4ee3 Taikoma, kai būnate Policijos departamento vidiniame kiemelyje be policininko leidimo. tai tiap bet davet ispejima pasisalinti ir tu surakinai mane paskui nubegai pasiimti masina ir pasodinai . tad what the fck ? D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Santos Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Baubas_Ispera rašė: tai tiap bet davet ispejima pasisalinti ir tu surakinai mane paskui nubegai pasiimti masina ir pasodinai . tad what the fck ? Tave mano kolega perspėjo, kad pasišalintum, bet perspėjimas nėra privalomas, todėl nubaudžiau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Baubas_Ispera Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 cia is kur istraukiai kad neprivaloma ? D0n3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2023 Pateiktuose įrodymuose nesimato jokio perspėjimo / prašymo pasišalinti iš policijos bazės. Įtarimas uždėtas pagrįstai, kadangi jam nėra būtinas perspėjimas. Kiekvienas žmogus, be pareigūno leidimo, esantis bazėje prisiema atsakomybę likti nubaustas. Papeikimas atmestas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai