Dodge_Padrej Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Dodge_Padrej 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Moby_Dick 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:pyliaus kura degalinej uzdejo beglio statusa vaziavau link pd pasakyt kad nuiimt pist surakino ir uz nonrp dave star 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/MoXp9sQ Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Moby_Dick Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Labas, žinok tikrai nebūčiau dėjęs už non-rp, stengiuos nedėliot tokių reasonų, bet akivaizdžiai tu čia tyčia prieš eismą atbuliniu važiavai kad tik į mane įsitėkšti, ir dar negana to pradėjai bazarint nesąmones, nebūtum nieko sakęs, būčiau net už non-rp nedėjęs, pats sau zapadlo darais ir dar ppk rašai. Be to, galėjau uždėti ir 8 starus už valstybinio turto niokojimą, bet paleidau taip https://streamable.com/dofugu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dodge_Padrej Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 zmogau, tai gerai kodel iskart neuzdejai, uzdejai tik uz 10min tai cia nrml jeigu neturi prie ko prisikabyt tai vapshie nezaisk, kitas dalykas pavaziavau nes draugeliui norejau pasakyt ir atbulom pavazevau ir tai kelkrastin buvau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Moby_Dick Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 nes kaip ir sakiau - nemėgstu dėlioti tokių įtarimų, galvojau gal rimtai čia aš užgrybavau, kad tu taip šukaut pradėjai, bet pasižiūrėjau įrodymus, jog tu pats tyčia į mane įsikalei ir dar chlapot nesąmones pradėjai, nu tai ir gg, nebūtum nesąmonių šnekėjęs, net nebūčiau dėjęs. Peace Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2023 Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai