Jump to content

Peikiu Dangis_Nepramusinek

Linas_Bareikis

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Linas_Bareikis
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dangis_Nepramusinek
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Free star ir nepasiulyta bauda civiliui. Bei nemandagus bendravimas (Keiksmazodziai).
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atvažiavęs prie PD vartų, užstojęs išvažiavimą iš bazės, klykauji ir reikalauji baudos, grasini, kad papeikimus surašysi visiems, dėl to bauda ir nebuvo pasiūlytą nes vis turi, kažką įžeisti ar pagrasinti. O dėl starų tai čia įrodymai. Davė bauda išvažiavai vėl grįžai non-rp darydamas, stovi ant šaligatvių, kai visą aikštelė tusčia.

Redaguota nario Dangis_Nepramusinek
Nuoroda į atsakymą

prieš 33 minutes(-čių), Dangis_Nepramusinek rašė:

Atvažiavęs prie PD vartų, užstojęs išvažiavimą iš bazės, klykauji ir reikalauji baudos, grasini, kad papeikimus surašysi visiems, dėl to bauda ir nebuvo pasiūlytą nes vis turi, kažką įžeisti ar pagrasinti. O dėl starų tai čia įrodymai. Davė bauda išvažiavai vėl grįžai non-rp darydamas, stovi ant šaligatvių, kai visą aikštelė tusčia.

Uzstojau isvaziavima? Man Nepiniguose_Laime norejo bauda israsyti o jus kaip job laukiniai stumiat lauk. Bauda turejai suteikti nes esu civilis.

Redaguota nario Linas_Bareikis
Nuoroda į atsakymą

prieš 15 minutes(-čių), Linas_Bareikis rašė:

Uzstojau isvaziavima? Man Dangis norejo bauda israsyti o jus kaip job laukiniai stumiat lauk. Bauda turejai suteikti nes esu civilis.

Kokia aš tau bauda duot norėjau, nebeniuhink tu gal, išeik į lauka, nes nebesupranti ką darai ir kur randiesi.

Nuoroda į atsakymą

10. Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams iki 15 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“. Gaujos nariams baudos nėra suteikiamos.

Dėl nepagarbaus elgesio, kita karta filmuok ir savo balsa. Jau ne vienas papeikimas toks "nemandagus elgesys" bet iš policininko pusės pasirodo, kad pirmi provokuojat. Šiuo atvėju tiek tavo tiek darbuotojo voice chat nesigirdi

Papeikimas Priimtas. Darbuotojas bus nubaustas.

Redaguota nario Zygis_Budrys

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...