Jump to content

Peikiu - Sweetie Oreo, Edgaras_Ekk

Dzeronimas_Bispridielas

Rekomenduoti pranešimai

Draudžiama naudoti /vt bėgant nuo teisėsaugos.

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dzeronimas_Bispridielas
2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Sweetie_Oreo, Edgaras_Ekk
3. Priežastys: Pradėjus sekti asmenį su starais, lokacija jo buvo labai toli, pasiemus helį ir nuskridus iki jo, jis iškart išsiteleportavo lauk, taipogi tai padarė ir kitas asmuo ten buvęs, nors tikrai labai gerai matomas buvo sodinant narkotikus ir teleportavosi tik, kad pabėgti.
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/q7py6x

Skundą užpildė, povo nėra, pats kaltas.
Task managerį tikrinau.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Labas vakaras,

Mėgau atsakinėt į "tokio tipo" papeikimus prieš +- 8 metus. Pamėgsiu vėl man nesunku 😇

Ne naujiena, jog šiame projekte esu neilgai. Po truputį apsiprantu su aplinka, grafikom, struktūra ir visais kitais man naujais dalykais.

Neturiu tiek laiko iškalti visas taisykles per +- 1 savaitę laiko. Pripažįstu savo klaidą, taip pažeidžiau taisyklę, nes jos nežinojau.

Žaidžiau be garsų, nes kalbėjau telefonu ir buvau prisitildžiusi visus sistemos garsus, jokio helicopterio ar tavo voice žinutės negirdėjau.

Visi naujokai atėję čia tikisi gaut pagalbą, o ne grasinimus "grįžti atgal arba rašysiu papeikimą". Dėl asmeninių priežasčių nemačiau tos žinutės, nes turėjau keliom min išeit į AFK rėžimą. Grįžus pamačiau tavo rašytą žinutę, bet ir dar siurprizą - šį papeikimą. Noriu padėkoti "už tokią tavo pagalbą" priprantant prie šio projekto.

O Edgaras_Ekk jau man ne pirmą misiją padėjo įvykdyt (parodė "krūmų sodinimo" vietas ir padėjo su kitom misijom).

Geros dienos ir gero patruliavimo 🥒PAREIGŪNAI🥒

Redaguota nario Sweetie_Oreo
Nuoroda į atsakymą

Rašai draudžiama naudoti /vt komandas bėgant nuo pd. Kur bėga statusas man ir kokia /vt komanda. Taip, jeigu butu buve bėga statusas gal ir bučiau palaukęs taves. Bet nieko panašaus nebuvo. Tau iškart rašyt ppk. Nes savo darbo iki galo pilnai neatlikai ir dabar verksi rašydamas papeikimą. Graudus tu pd darbuotojas.🙂

Nuoroda į atsakymą

Priimta. Pasikartojus nusižengimams bus anuliuota VIP narystė. Žaidėjai objektyviai suprato ir matė, kad atvyko Policija ir siekė juos sulaikyti, todėl papildomai reikalauti bėglio statusų būtų neproporcinga.

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...