Afvgust_Balandis Paskelbta Rugpjūtis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 21, 2023 (redaguota) 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Afvgust_Balandis 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Aivis_Turbo 3. Priežastis: Tyčinis mašinos naikinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://medal.tv/games/gta-v/clips/1q9Jk91Aqpv77g/d1337krK4bmh?invite=cr-MSx0ZDgsNDQ0OTQ0MzIs Redaguota Rugpjūtis 21, 2023 nario Afvgust_Balandis Stanley_Williams sureagavo į tai 1 OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Rugpjūtis 21, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 21, 2023 (redaguota) as taves laukiau ir iskart saudyti pradejau kokia kas masina naikina ka cia nusisneki,pries tai saudei i mane ir laukiau kol atsigetinsi Redaguota Rugpjūtis 22, 2023 nario Aivis_Turbo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 prieš 8 minutes(-čių), Aivis_Turbo rašė: as taves laukiau ir iskart saudyti pradejau kokia kas masina naikina ka cia nusisneki,pries tai saudei i mane ir laukiau kol atsigetinsi Atsiusk irodymus, kur tave saudziau ir plius kodel tu stovejai be darbo aprangos ir saudei i masina, o tik veliau pradejai i mane? OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 prieš 1 minutę, Afvgust_Balandis rašė: Atsiusk irodymus, kur tave saudziau ir plius kodel tu stovejai be darbo aprangos ir saudei i masina, o tik veliau pradejai i mane? tu tik atsigetinai ir iskart saudyti pradejau ka cia svaigsti,atsigetinai ant masinos tai ten suviai ir ejo,kokia masina neidomi man tavo masina,matuosi puikiai kad nusoki nuo masinos ir saudau i tave Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Afvgust_Balandis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 prieš 1 minutę, Aivis_Turbo rašė: tu tik atsigetinai ir iskart saudyti pradejau ka cia svaigsti,atsigetinai ant masinos tai ten suviai ir ejo,kokia masina neidomi man tavo masina,matuosi puikiai kad nusoki nuo masinos ir saudau i tave Clipe, matosi kaip saudei i masina, o paskui pradejai i mane, o tik as veliau isikisau vienu zodziu laukiam valdzios ir ji nuspres + tu neturi jokiu irodymu, rodanciu, kad tu tik pradejai i mane lupti(saudyti) OG CEPEK SHOTTAZ ----------------------------------------------------------------------------------- #Renkuosi nedrebėti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Luksis_Flux Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 22, 2023 Atmesta, nepakanka įrodymų. Aivis_Turbo sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai