Jump to content

Peikiu Dzeronimas_Bispridielas

Mind_Sunxas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mind_Sunxas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dzeronimas_Bispridielas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Pareigūnas surakino, tuomet iš saviškių kažkuris pradėjo daryti gamykla. Tada pasakiau, jog paleistų , nes gamykla atidarinėja. O šiam ne  motais, palaikė ir paskui nušovė. 

1. Policininkams draudžiama rakinti, įtarti grupelės žmonių, kai joje yra bent 8 žaidėjai. Taip pat. Policininkai negali rakinti įvairių veiklų metu, (plėšimai, treniruotės, grobimai, masiniai susišaudymai ir kt.) juos įtarti ir kitaip trukdyti veiklas.

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/7cryud

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveiki, aš Dzeronimas_Bispridielas,

Šiame skunde esu matomas surakinantis žaidėją prieš gamyklos atidarymą, kadangi laukiau kol išlys iš savo urvo gaudomasis asmuo. Praėjus tam tikram laikui šis išėjo, aš jį surakinau, apieškojau, jau tuomet jis turėjo 55 starus ir prasidėjo gamyklos atidarymas, visa tai nevyko kai jau buvo pradėta atidarinėti gamykla, tad mano atžvilgiu aš šioje situacijoje atlikau savo darbą taip kaip turėjau, šį pradėjęs jį ir užbaigiau.

Tiek iš manęs, ačiū.

Mano POV: https://streamable.com/1c8yk7

Skundą užpildė, povo nėra, pats kaltas.
Task managerį tikrinau.

Nuoroda į atsakymą

Dėl surakinimo, jokių priekaištų ir neturiu, tačiau dėl nušovimo pats aiškiai matei, jog gamykla atidarinėjama, kažko tai dar palaukei ir tik paskui nušovei. Tai sutrikdė vėikla (veiksma) man gamykloje. Žmogiškumo reikia turėt tam. Įvyko, kas įvyko, lauksim valdžios sprendimo.

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

11.25 Gaujoms ar policijai pradedant atidarinėti gamyklos duris, gaujos gali kariauti tarpusavyje gamyklos zonoje, norint pasisavinti gamyklos grobimą sau, tuo tarpu policija gali bandyti trukdyti gaujoms atidaryti gamyklą. Atsidarius gamyklai (kai viršuj yra rodomas gamyklos progresas) gauja, esanti gamyklos teritorijoje ir pirma paskelbusi žinutę chat‘e apie kovą prieš policiją (pvz. Gauja vs PD – Gamykla Nr. 1), lieka toje gamykloje ir tęsia kovą, kitos gaujos privalo atsitraukti. 

Atsakant į tavo klausimą: kaip nurodo ši taisyklė, vos tik pradeda virinti duris, veiksmas prasideda. Tad taip tai buvo sutrikdyta/-as  veikla/veiksmas man. 

Redaguota nario Mind_Sunxas

geriausia era.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...