Jump to content

Peikiu Martin_Santos

Hoperis_Code

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Hoperis_Code
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Martin_Santos
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Šaudymas be priežasties.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/nub8gk

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Nejuokink žmonių su tokiais papeikimais ir su tokiais įrodymais, o galų galiausiai įsisenėjęs dalykas dėl kurio niekas nesipyksta, tik tau užkliuvo, nors tokių situacijų N buvo, kai ir gaujiniai pašaudo padangas ir pd. Galų galiausiai grįžtant prie papeikimo tai rodai nuomos mašiną kuri važiuoja tuo pačiu greičiu kaip tavo, tai labai abejoju jog šitoje situacijoje aš šoviau. Nes mane gerai apsukai ir sustojau dainos persijungt 🤷‍♂️

Redaguota nario Martin_Santos
Nuoroda į atsakymą

prieš 21 minutes(-čių), Martin_Santos rašė:

Nejuokink žmonių su tokiais papeikimais ir su tokiais įrodymais, o galų galiausiai įsisenėjęs dalykas dėl kurio niekas nesipyksta, tik tau užkliuvo, nors tokių situacijų N buvo, kai ir gaujiniai pašaudo padangas ir pd. Galų galiausiai grįžtant prie papeikimo tai rodai nuomos mašiną kuri važiuoja tuo pačiu greičiu kaip tavo, tai labai abejoju jog šitoje situacijoje aš šoviau. Nes mane gerai apsukai ir sustojau dainos persijungt 🤷‍♂️

xDDDD Nerakinkit temos ryt imesiu irdm 😄

Nuoroda į atsakymą

Jokie papildomi įrodymai nebuvo patalpinti. Pagal pateiktus įrodymus neįmanoma nustatyti ar pareigūnas buvo tas, kuris šaudė. 

Papeikimas atmestas.

Taip pat norėčiau priminti, kad:

3. Temose gali komentuoti tik temos autorius, asmuo (-enys) paminėtas (-ynėti) temoje bei valdžios atstovai. (Mindaugas_Kloud nėra paminėtas temoje).

Redaguota nario Oktavas_Madone
Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...