Jump to content

Peikiu Policijos direktorių Zygis_Budrys

Arabas_Dosnusis

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys
3. Jūsų kaltinimai: Zodziu as parasiau zmogui papeikima nes mane free starino ir krc atsauke ta ppk ir ydejo mane y juodaji sarasa :DDDD uz 
melavima valdziai, kenkima pd darbui, papeikimu skilties tersima. atejo laikai blet dyrikai cia verkia eina nah ;DDD sampe taip nebudavo
4. Vaizdinė medžiaga:https://imgur.com/a/NncgTdy

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

:DDDDDDDDDD Apie juodaji pasakysiu tik tiek. Mano firma, mano taisykles, norejau itriaukiau tave i ten. Tai nera bendrasis juodasis darbu sarasas. Canceliui palengvinsiu ir numesiu tema del ko buvo atmestas ppk 

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

prieš 20 valandas(-ų), Arabas_Dosnusis rašė:

verksnys krw totalus esi :DDDDD biski isipisau parasiau ppk ir ndsas ?:DD

Ziurek pareigunas dirba, bando patikrinti/duoti bauda/itarti o tu vazineji ir trankai. Cia yra pareiguno darbo trukdymas, tada ateini i foruma verkti, kad as nieko nedariau free starina, toliau meluoji. O ant galo dar izeidineji, Net nematau prasmes tau aiskintis, bet po sio pranesimo gal susivoksi, o jei kas susimokesi ir issipirksi 😄 GL. Tarp kitko 700k gali susimoketi per banka "paremti pilicijos darbo fonda"

cia tik pvz - 

Redaguota nario Zygis_Budrys
papildau

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas atmestas.
Darbo valdžia pati renkasi už kokius nusižengimus gali pakliūti į jų darbo juodąjį sąrašą. Taip, pat visą informaciją už ką gali į jį papulti yra patalpinta forume (Skaityti - Policijos Departamentas | Juodasis Sarašas)

Vienintelis dalykas, ko jau pačiam teko pasimokyti, tai perspėjimas asmenį prieš imantis tolimesnių veiksmų. Tačiau nors ir perspėjimo nebuvo, matau, kad toliau buvo rašomi beverčiai papeikimai.
Noriu paminėti - tai yra tik Policijos darbo juodasis sąrašas, kas pagal pačio direktoriaus sukurtą temą, tau nedraudžia toliau rašyti papeikimų, darbintis į kitas serverio firmas ir tavęs daugelyje aspektų neriboja žaisti serveryje. Vienintelis draudimas - įsidarbinimas į Policijos firmą.

squash83

Nuoroda į atsakymą

• Mantas_Cancel pakeitė pavadinimą į Peikiu Policijos direktorių Zygis_Budrys
  • Mantas_Cancel užrakino šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...