Winstons_Churchill Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Winston_Churchill 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Rokas_Fire 3. Priežastys: Tyčinis tr. priemonių naikinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/w1m7m6P Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Tdu Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 (redaguota) Tavo nuotrukose nėra išvis jokių įrodymu, kad motociklą sušaudžiau aš taipogi tai galėjo būti bekoks kitas motociklas numestas kažkur mieste or prie kito boso. Taipogi tavo anketa neatitinka taisykliu kurios yra nurodytos : Vaizdinė medžiaga negali būti suklastota, apkarpyta, koreguota ar kitaip pažeista. Vaizdinė medžiaga turi būti kokybiška. Redaguota Rugpjūtis 28, 2023 nario Rokas_Fire Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Nepramusinek Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Dangis_Nepramusinek 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Rokas_Fire 3. Priežastys: įžeidinėjimai. 4. Vaizdinė medžiaga: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Tdu Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 28, 2023 Žmogau tu turbut juokauji kurioj vietoj aš tave įžeidžiau ??? Čia tau turėtu būt papeikimas už tai, kad mane įžeidinėji ne man... Taipogi vaizdine medžiaga atrodo kaip iš po žemės atkasta tik tam, kad pakenkt ir kerštaut už mano parašytus papeikimus ant taves... Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 29, 2023 Atmesta dėl tyčinio tr. priemonės sunaikinimo, nepakanka įrodymų, kad tai būtų atlikta kaip nors piktnaudžiaujant VIP naryste. Priimta dėl žaidėjų įžeidinėjimo per VIP chat. Žinutė, kurios tikslas yra pažeminti kitą žaidėją, pasityčioti yra netoleruotina ir laikoma žaidėjų įžeidinėjimu. Pasikartojus nusižengimams gali būti anuliuota VIP narystė. Deivis_Splash sureagavo į tai 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai