Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jimmy_Bosser 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys 3. Jūsų kaltinimai: Blogai priimtas papeikimas. canceli prašau gerai įsižiūrėk į video kur cortez_lukas ikele, matosi baisiai gerai kaip ne vienas aš pats šaudžiau į tą puse ir grynai netyčia tos kulkos jam leke, taipogi jis daugiau dmg gavo nuo Luksis_Flux nei nuo manęs . Išviso pagal policijos taisyklės jis turėjo persirengti ir visiems starus duot ir atimt ginklus, o ne mane sušaudyt ir viskas ;D (dar pačiam video matosi kad aš ant galo net nelesiau jį, jis mane pradėjo lest) Pagal taisyklės pd tai jis negali šaudyt ir gali atsišaudyt tik tada kai reikia, o čia tikrai buvo nereikalinga nes jis tiesiog pasimaiše vietoje Pridedu screenshota kad geriau suprastum ką aš turiu galvoj ir matosi kaip kulka gauna nuo lukšio o ne nuo manęs pagal viska šitą papekima 100% turėjo priimt. Čia Video kur nrml paiškinu: https://streamable.com/keipjl 4. Vaizdinė medžiaga: Redaguota Rugsėjis 1, 2023 nario Jimmy_Bosser Elk_Dark, Gintas_Alk, Check_Bass ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 "DDDD dailės bureli lankei ar šiaip prie meno toks, nes bent jau linijas galėjai gražiai nupiešt. Mano akim, darbuotojas rugsėjo pirmos dienos proga naudojasi proga "laisvadienis" kai jie gali nedirbti, chilinti, žvejoti, ar grindint rudens pasa. Darbuotojas neklausiu, kaip bet ikėle video kaip jis skrenda su mersedes benz klasės automobiliu link garažo, ir tada kažkokie trys ar du pagal tavo pasakojima žmonės šaudos vidurį gatvės. Norėčiau paminėti, kad darbuotojo video nelabai matės kas tenais kitoje gatvės pusėje šaudė, nes darbuotojas nečytina, kas mane džiugina, bet pamatė tave, važiuojant atgal tu dar vis "netyčia" į jį šaudei. Jis tiesiog paėme ir nušovė tave. Kas vadinasi savigina. Policijos darbas. Pats dirbai matau žinai biški taisykles, bet nepakankamai gerai nes buvai išmestas vos po keliu dienų :DDD bet nu neesmė. Policininkas neturi teisės pradėti pirmas šaudyti, tačiau turi teisę atsišaudyti. Kaip iš žaidėjo pusės, manau turėtum padėkot o neverkt čia, kad likai tik nušautas o nepasodintas į kalėjima ir dar gun atimti, bet tokiam kaip tau uždėjus /bėga tepi slides į garažą, nu tai :DDD gerai o šiaip nebeverk, nepritapai komandoje, ižeidinėjai merginas, dbr visi kalti, bet tik ne tu. Labos. Cortez_Lukas, Gintas_Alk, Stanley_Williams ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 IDĖJAU DIDELIUS TARPUS NES ŽYGIUI NELABAI GERA SU AKIM. Linijos ne tiesios ir negražios gi verkdamas piešiau ir rašiau tą papeikima pagal tave. Nesimato kaip kiti šaude ?;DDD dawg tau gal akiniu reik ar kažką nes aš tai gerai aiškiai matau kaip šaude tiek lukšis tiek zhenka kažkoks, žie kad tau lengviau būtų nu imesiu kita ss kaip matosi kiti žaidėjai DAR NET PAŽYMESIU KAD MATYTUM seni nes tiek laiko vištas renkant tau akys suprastejo kiek matau. Žiūrėk. "Naudojosi proga lasivadienis kai jie gali nedirbt chilint žvėjoti ar grindint rudens pasa" Tai reiškiasi per laisvadieni gali pd šaudyt į beleka for sure my guy for sure, šiaip taisyklėse šito nerašo but i guess. Tai čia nereik net čytint iš video matosi kaip jis nuo kito žaidėjo gauna kulkas ir dmg o nuo manęs ne, Taip gal gavo pora kulku nes pasimaiše man po keliu, bet aš šiaip iš oro jo nešaudžiau, dar pačiam video gale matosi kaip aš ta galiorka lesiau ir to cortezo nemačiau dawg ;D (ir labai gerai matosi video kaip aš į jį nešaudžiau). Tu kita karta prieš atmesdamas papeikima 10 kartu video peržiūrėk ir nereiks mums čia veliau bendraut per foruma. Tai pasipasakok kaip aš buvau išmestas nes jaučiu puse pd ten simpina dėl tos andželikos dėl to ir buvau išmestas. Čia grinai buvo taip kad jis pirmas šaudyt pradėjo nes aš ant jo net ne aiminau aš ant kitų vpš žmonių focused bv. Tai galėjo pasodinti tada tikrai šitos visos makaliones nebūtų buvė. Niekas neverkia čia tiesiog teisybes ieškau, kaip ir sakiau tau per sms, nemoki priimt papeikimu tu priims cancelis Toks čia ir nepritapimas tiesiog neleidau niekam žemint manęs dėl to ir išmetet, nes tiek aš tiek tu abudu gerai žinom kad andželika pirma pradėjo šuda malt ir aš atsakiau jai ;DD bet kaip jinais Vyresnio rango gi atsikalbet negalejau clown komanda pas jūsų tiek galiu pasakyti Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Kita karta dar didesniu sriftu ir tarpais prasyciau Kaip galima netycia saudyt i mašina kai ji atgal gryzta prie taves ir tu toliau drozi? Saudei atsisaude, ko cia verki as nepagaunu kas yra tau ? Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Nžn seni ar tau bloga ar kas tau bet tu pasižiūrėk į tą video dar karta NEŠAUDŽIAU AŠ Į TAVO TA CORTEZA SPECIALIAI NAAA Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Ką tik, Jimmy_Bosser rašė: Nžn seni ar tau bloga ar kas tau bet tu pasižiūrėk į tą video dar karta NEŠAUDŽIAU AŠ Į TAVO TA CORTEZA SPECIALIAI NAAA Paaiskink kaip netycia galima 10+- soviniu pataikyt netycia ir fsio. Gerai neberasyk niekam neidomu. Nebent normaliai kazka surisi, o jei ne tai palik eteri dabar canceliui, Peace Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2023 Nu karočė aš tau vidosa ikeliu kad tu nesikankintum ir aiškiai raiškiai paaikšinau visa veiksma, gal dabar daeis tau https://streamable.com/keipjl Luka_Tony, Varom_Sponkiu, Donzuanas_Depuzie ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 3 1 Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Pabaigiau biski susimaisiau, pats pasakei kad tu saudei ji nu tai wtf, zodziu canceli sekmes ziurint per jo video i zmones "mes saudemes i ten su zmonem kuriu video net nesimato :DDD" Jimmy_Bosser sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Papeikimas priimtas. Nors ir pareigūnas buvo kaip rašoma papeikime “Laisvadieni” ir tuo pačiu dalinai ir tiesiog perskaičius taisyklę galėjo atsišaudyti, kyla klausimas ar to užteko, kad tiesiog grįžt atgal, išlipt iš mašinos ir nužudyti žaidėją taip kaip pareigūnas pateikė savo įrodymuose. Tuo pačiu, pareigūnui tos kelios kulkos tikrai mažiausiai sukėlė grėsmės ir tai matosi, kad buvo paprastas išsipisinėjimas ir savo pareigų parodymas. Jei jau taip užkliuvo toks “šaudymas”, pareigūnas galėjo nuvykti į bazę, pasiimti darbo aprangą ir transportą ir nubausti šaudžiusį žaidėją. Apskritai, tas “Pirmas pradėjai šaudyti, galiu atvažiuot nupist” yra labai indirect, suprantu, pareigūnas butu apšaudomas rimtai, vyktu normalus susišaudymas dėl gyvybės, sure trauk ginklą šaudyk, bet dėl šitų kelių kulkų man čia yra tiesiog kosmosas. Direktorių šį kartą perspėju žodžiu ir norėčiau, kad tai nepasikartotu, už pareigūnų auklėjimą kaip elgtis įvairiose situacijose turėtum būti atsakingas tu, o tokie neteisingi sprendimai jiems tiesiog duoda žalią šviesą toliau malti tokius š. Jimmy_Bosser sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai