Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Jimmy_Bosser 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dzeronimas_Bispridielas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nedave baudos iki 15star. Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams iki 15 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“. Gaujos nariams baudos nėra suteikiamos. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/M9QEBeJ Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dzeronimas_Bispridielas Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Komendanto valanda. Taisykles pasiskaitom, ačiū, negaišk mano laiko. Skundą užpildė, povo nėra, pats kaltas. Task managerį tikrinau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jimmy_Bosser Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Ikelk time stamp kad buvo komendanto valanda tada pakalbesim nes aš nemačiau Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 Don’t cry because he died. Smile because he was born. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 2, 2023 Nereik man kiekvienos taisykles pd darbo numest. geriau pats jas ismok nerases bereiksmiu ppk net isdidinsiu tau nuotrauka zuika Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudziamas. Jimmy_Bosser sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai