Dangis_Nepramusinek Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Dangis_Nepramusinek 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: Millander_Hin 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star, kad nemokėjau baudos, lyg čia būtų privaloma mokėti bauda. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Turiu pilna teise tave bausti uz nepaisyma as tau du kart sakiau kad susimoketi bauda nesusimokejai ir gavai, pasiskaityk policijos darbo informacija ir pamatysi visas taisykles Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Nepramusinek Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Millander_Hin rašė: Turiu pilna teise tave bausti uz nepaisyma as tau du kart sakiau kad susimoketi bauda nesusimokejai ir gavai, pasiskaityk policijos darbo informacija ir pamatysi visas taisykles Nurodyk tikslia taisykle, kurioje privalau susimokėti bauda, ir prašau nurodyti sąvoka "pareigūno įsakymo nepaisymas" kurioje aiškiai parašytą už ką galima bausti ir už ką ne. Ačiū. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Millander_Hin Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Policininkas privalo įtarti kitą žaidėją tik turėdamas pagrįstą pagrindą ir vaizdinę medžiagą (nuotraukas, vaizdo įrašus). Policininkas privalo laikytis Įtarimų sąrašo. Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams iki 15 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dangis_Nepramusinek Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), Millander_Hin rašė: Policininkas privalo įtarti kitą žaidėją tik turėdamas pagrįstą pagrindą ir vaizdinę medžiagą (nuotraukas, vaizdo įrašus). Policininkas privalo laikytis Įtarimų sąrašo. Policininkai privalo suteikti baudą paprastiems žaidėjams ir laisvalaikio gaujų nariams iki 15 įtarimo, išskyrus, kai žaidėjas buvo įtartas už „Pareigūno įsakymo nepaisymas“. Su teksto suvokimu tau truputėlį sunkiau, sakiau nurodyk kurioje taisyklėje aš kaip "civilis" privalau mokėti bauda. Ir apibudink sąvoka "Pareigūno įsakymo nepaisymas" Tu kaip policininkas privalai pasiūlyti bauda, bet esminis klausimas ar aš privalau ją sumokėti, nes tokios taisykles nematau aš, Redaguota Rugsėjis 7, 2023 nario Dangis_Nepramusinek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 7, 2023 (redaguota) prieš 37 minutes(-čių), Dangis_Nepramusinek rašė: Tu kaip policininkas privalai pasiūlyti bauda, bet esminis klausimas ar aš privalau ją sumokėti, nes tokios taisykles nematau aš, Taip, baudos mokėti neprivalai. Tačiau tokiu atveju būsi nuvežtas į kalėjimą. Nepaisant to, pareigūnas negali skirti šio įtarimo, jeigu civilis atsisako susimokėti baudą. Papeikimas priimtas. Darbuotojas perspėtas. Redaguota Rugsėjis 7, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai