Jump to content

Peikiu Dzeronimas_Bispridielas

Edvis_Geleziniss

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Edvis_Gelezinis
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Dzeronimas_Bispridielas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Atvyko į furistu bazę, prieš mums pradedant veiklą, pradėjo tikrinti AFK žaidėja Gugis_Fanta, tada uždėjo įtarima už NON-RP kolegai Andrius_Kaunas. Grįžus iš ligonines uždėjo įtarimą už NON-RP ir man. Koks dar gali būti NON-RP furistu bazėje. Privati valda.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/oBwlJOD

ff0PJTl.jpg

jCTxBQ2.png 

Fūristu prarabas nuo 2023 / 10 / 05 iki 2023 / 10 / 30  

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveiki, aš esu Dzeronimas_Bispridielas ir šis papeikimas yra skirtas man.
Visų pirma noriu pradėti viską nuo to fakto, jog savo papeikime tu paduodi melagingus parodymus, jog aš pradėjau tikrinti AFK žaidėją, kai jis puikiai yra matomas nesąs AFK būsenoje. Antras dalykas, aš nesu tavo mama, kad sekčiau kiekvieną minutę ką tu veiksi žaidime ir jog tau ''bus'' kažkokia veikla, kai tu kaip asmuo gyveni būsimojoje ateityje ir man tai kaip policijos pareigūnui visiškai nėra aktualu, kadangi aš darau tai, kas vyksta dabartiniu metu.
Atvykta į furistų bazę buvo ne be jokio reikalo, Gugis_Fanta turėjo įtarimą, dėl kurio aš atvažiavau suteikti bauda. Pateikus baudą tavo mielas kolega yra puikiai matomas mane partrenkęs ne kartą ir labai aiškiai matosi, jog tai nebuvo netyčia, kadangi ta fūra įsibegėja 1-60 per 7 darbo dienas, tad pirmyn atgal trankymasis yra pilnai traktuojamas kaip NON-RP, šioje situacijoje manęs pervažinėjimas. Padavus asmeniui baudą sugalvojai ir tu pasireikšti, koks esi smagus.
Pilnai ir ryškiai esi matomas mane pervažiuojantis nekartą ir savo leksikono nepaisantis vyriškis, taipogi esi matomas mane nužudantis su savo didžkukulių mašina.
Grįžus tau buvo suteiktas NON-RP, dėl kurio tu gavai 15 įtarimo bei 5 jau gavęs prieš tai už mano asmens nužudymą. Tau kaip geras policijos pareigūnas neužskaičiau kaip manęs užpuolimo, nors turėjau absoliučiai pilną teisę, kadangi taisyklėse yra minima, jog absoliučiai betkoks manes užpuolimas bei žalos darymas gali būti traktuojamas įtarimu, šiuo atveju važinėjimasis.
Iš manęs būtų tiek, negaišk daugiau mano laiko su savo bergždžiomis ašaromis.

Mano POV: https://streamable.com/8ssutl

Redaguota nario Dzeronimas_Bispridielas

Skundą užpildė, povo nėra, pats kaltas.
Task managerį tikrinau.

Nuoroda į atsakymą

Taipogi, klausimas šio papeikimo autoriui, nuo kelintadienio čia taip pasireiškei su Fūristų bazės ''privačia valda'', ar pats sau atsainiai leidi priimti tokius sprendimus? Taipogi tavo įrodymai absoliučiai neparodo bei neapsako nieko, tik kad sėdi jaile ir iškarto pradedi įžeidinėti per pmus, kas taipogi yra baudžiama? @Gugis_Fanta

Redaguota nario Dzeronimas_Bispridielas

Skundą užpildė, povo nėra, pats kaltas.
Task managerį tikrinau.

Nuoroda į atsakymą

Fūristų bazė nėra privati valda. Apie veiklas praneša darbo valdžia, pareigūnai nežino jų tvarkaraščio.

Įtarimai skirti pagrįstai. Papeikimas atmestas.

P.S. Kitą kartą rekomenduoju netrukdyti pareigūnams dirbti savo darbo. Atvažiavo Gugiui baudą duoti, patikrino narkotikus ir būtų išvažiavęs, tačiau jūs pasirinkot kitą scenarijų. For every action, there is a reaction. 

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...