Hyper_Bloody Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kentas_Meska 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Rokas_Tdu 3. Priežastis: tyčinis tr. sunaikinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/03pr6z Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Tdu Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Ne aš sunaikinau transporto priemone aš šaudžiau tave ne masina :). Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hyper_Bloody Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Rokas_Tdu rašė: Ne aš sunaikinau transporto priemone aš šaudžiau tave ne masina :). vidosa pražiurek normaliai ar nematai užsidek močiutes trilitrius pamatysi xd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Tdu Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Gerk mažiau Raudonų plytų gal suprasi ką rašai. "3. Priežastis: tyčinis tr. sunaikinimas " aš tavo mašinos nesusprogdinau jei tau reikia močiutes trilitriaku, kad pamatyt ką pas tave patį chate rašo tai sori ngl padėt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 10, 2023 Atmesta, žaidėjas megino tave nužudyt, ne mašiną. Sekantį kartą patarčiau išlipti iš mašinos ir nusikelti į mašinų saloną jeigu bijai, kad bus sunaikinta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai