Jump to content

Gintas_Alk

Ernestas_Zuke

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernestas_Zuke
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje@Gintas_Alk
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: 1 nepagarbus elgesys su zaidejais zemina mane vadina gaidziu o paskiau atgal kad tu gaidys baudzia uz izeidimus grynai piknaudziauja savo privelgijomis nemanau kad gali toki dirbti pd nes turi rodyti zmonems pavyzdi 2. bendradarbiauja su gaujos atsovais ju nebaudzia ignoruoja apsimeta kad nemato ignoruoja ju veiksmus 3 privalejo duoti bauda nes nesu gaujoje o mane nusove 4. negali nusauti nes buvau paleto mieste turejo i kaliema nuvesti 5. grasinimai girdisi video pradziojia
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):  https://streamable.com/kfcze3

Redaguota nario Ernestas_Zuke
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

4 taisykles neegzistuoja 😄

@Gintas_Alk laukiu irodimu del ko nedavei baudos o tai matai supykdei medikus sarvu per gamyklas neparduoda :DDD

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Pirmas atvažiavai pradejai bazarinti ir nebaudžiau iš pradžių, bet toliau bazarinai uždejau starus daviau bauda, po baudos davimo toliau bazarinai ir tikesi, kad nieko nebus? xD  O antra karta uždėjus tos pačius star turiu pilna teise tave pasodinti į jaila ir nera svarbu ar vesiu per pickup'a ar nušausiu tuo labiau turėtum džiaukis, kad nušoviau ir nereikėjo laukti, kol nuvešiu tave iki pickup'o.  
https://streamable.com/6gs6jz
Jei Žygiui reiks daugiau info parašys dc.
+ Kita kart kai rašysi papasakok kaip ištikruju buvo, nes dabar matau, kaip tave pradejau įžeidineti, nors pats privažiaves ahuelini pradejai 😄

prieš 6 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė:

4 taisykles neegzistuoja 😄

@Gintas_Alk laukiu irodimu del ko nedavei baudos o tai matai supykdei medikus sarvu per gamyklas neparduoda :DDD

Tai dzin, va pramesim pora lapausiu ir bus zjbs, balandis ten ir žinau ahuelines sake nepardavines =DDDD

Redaguota nario Gintas_Alk

asddddddddddddd.thumb.png.b822e5f79865c497ecff4ac01ea9f0d1.pngasd.thumb.png.7eea2bbdfa47be0c7f1c25850223ae6d.png

Nuoroda į atsakymą

@Ernestas_Zuke Pirmasis tavo punktas: Pirmas pradėjai net nebeturiu daugiau ka komentuoti.

Antrasis punktas: Jis laukė kito pažeidėjo ir kaip jis galėjo pamatyti jei jį nustumė kelis šimtus metrų į prieki. Plius akivaizdžiai ten buvo tavo draugas, ir tu jam pranešinėjai /sms kada gali išlyst iš garažo

Trečiasis tavo punktas: Privalo, ir jis tau davė bauda. Antra kartą baudos neprivalo duoti. Plius džiaukis, kad negavai įtarimo už nepaisyma.

Ketvirtasis tavo punktas: Kaip minėjau surask man šita taisyklę kad negali

Penktasis tavo punktas: Pirmas pradėjai 😄 nepagaunu ko čia verki tam forume?

Kaip minėjau keliuose papeikimuose, nežadu tirti detektyvo kuris ant kurio blogą žodi pasakė, jei nesigirdi papeikimo rašytojo balsas. Per zukes pova atrodo, kad gintas tave spjaudo žodžiais, bet per ginto pova girdisis kad pats provojuoki tai cmon. Dar karta visiem serverio žaidėjams noriu paminėti. Jei PD darbuotojas su jumis elgiasi nemandagiai, rašant papeikimą noriu girdėti ir jūsų balsą, nes kitaip nežadu net baust pareigūno.

@Gintas_Alk Iš mano kaip direktoriaus pusės norėčiau kita kartą matyti tinkamai uždėtus įtarimus. kad bent rašytu papeikima ne dėl 5star o 20. Pakartotinas pažeidimas nuo suteiktos baudos. prilygstą ita dėjimui, pareigūno žodžio nepaisyma. 

Papeikimas Atmestas. Darbuotojas nebus baudžiamas. 

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...