Darius_Danikov Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Darius Danikov 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Per direktoriaus pzu lentele kad leistu naudotis greitaisiais mygtukais perziureti greiciau darbuotojus nes labai yra nepatogu spausti ties kiekvienu darbuotoju f4 menu ir pasiziureti darbuotojo varda ir parasyti /pzu komanda, butu daug paprasciau jei butu sansas naudotis gal but rodyklemis pereiti per visus darbuotojus. 3. Kuo ši sistema bus naudinga?: Daug patogiau bei greiciau. Robke_Gang, Shaw_Kay ir Laurynkas_Audi sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Už, nes užknisa kai surikiuoja visus prie sienos ir reik skaito vardus iš užrašu knygeles, o tu turi atsakyti kaip kokioj pamokoj - "Esu mokytoja" Visai būtų manau naudinga direktoriams, ir panašiai galėtu su administratoriams su rodyklėlė per visus pereina greit sužiuri kas ką daro Darius_Danikov sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zek_Saves Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Pritarčiau idėjai, buvau rašęs kažkurioj temoj, kas liečia pzu sistemą, tai jog komanda būtų /dpzu, kad būtų paprasčiau atskirt nuo admin/direktorių komandų. Už. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Tik už, nes kiekviena karta jungt lentele tikrai yra reikalu. Butu galima stebint zaideja spaust f4 ir eit prie kito. On 2023-09-17 at 12:48, Neil_Huble rašė: Už, nes užknisa kai surikiuoja visus prie sienos ir reik skaito vardus iš užrašu knygeles, o tu turi atsakyti kaip kokioj pamokoj - "Esu mokytoja" Visai būtų manau naudinga direktoriams, ir panašiai galėtu su administratoriams su rodyklėlė per visus pereina greit sužiuri kas ką daro Išplėsti Tai vadinama diciplina ir klausymu. Išgirdęs žaidėjas savo vardą pasako aš. Negi sunku? Darius_Danikov sureagavo į tai 1 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Shaw_Kay Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 17, 2023 On 2023-09-17 at 12:59, Zygis_Budrys rašė: Tik už, nes kiekviena karta jungt lentele tikrai yra reikalu. Butu galima stebint zaideja spaust f4 ir eit prie kito. Tai vadinama diciplina ir klausymu. Išgirdęs žaidėjas savo vardą pasako aš. Negi sunku? Išplėsti Aš tada noriu muzikos kokios klausyt o ne pavardžių vardinima xd Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Rugsėjis 20, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 20, 2023 Už Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Gruodis 30, 2023 Dalintis Paskelbta Gruodis 30, 2023 Ačiū už pasiūlymą, įgyvendintas Serverio versijos #6.6.1 atnaujinime: Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai