Jump to content

Peikiu Mantas_Cancel

Kryzmantas_Torpeda

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kryzmantas_Torpeda
2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Mantas_Cancel
3. Priežastys: Nubaudė už neegzistuojančia taisyklę.
4. Vaizdinė medžiagahttps://streamable.com/x6ru9e

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Patys pažeidimai pavaizduoti tavo įrodymuose. Perspėjau žodžiu, kad nustotum, tačiau toliau darei tą patį.

image.png.706cd570c6ec967297ff50cdac3c455b.png

Įrodymai, kad vyko gamyklos plėšimas per kurį trukdei vykstančiam veiksmui.
image.thumb.png.e28111b146e26402c15bc6ec20a7c687.png

squash83

Nuoroda į atsakymą

Pirmas dalykas, nieko tu neperspėjai aplamai..

Antras dalykas, taip, aš trinktelejau pora kartu į mašiną, bet į mane iš pareigūnų pusės buvo atidengta ugnis, ko pasakoje aš atsišaudžiau ir nuvažiavau savo keliais, na bent neilgam. Viskas įvyko per 10s. 

Jei butum ištikrūjų perspėjas, būtų man to ir užtekė. Įkėli kažkokią veiksmo random fotke, o video apsimesi, kad neturi kai mane perspėji ?  ALL GOOD.

Taisyklėje parašyta stenkis, o ne draudžiama ar dar tai kasnors. Tuo lab, kad nei atranka, nei evento trukdymas čia.

Redaguota nario Kryzmantas_Torpeda
Nuoroda į atsakymą

Pirmas dalykas - pateikiu vaizdo įrašą - https://streamable.com/u119eg. Jame gali girdėti mano balsą ir sakymą, jog gausi "jaila" kaip perspėjimą tau. Kadangi pats dalyvavau veiksme, persiplėšti pilnai į ADMIN rolę negalėjau, tad maniau užteks ir tokio perspėjimo. Bet patys matom, kad neužteko nors stengiausi kartoti tą prie tavęs gal 3 kartus. 
Antras dalykas - klausimas galbūt tau, ką skaitai porą kartu ir kokią reikšmę tau turi žodis "trinktelėjau", iš pateikto įrašo matyti, kad tai tikrai nebuvo "trinktelėjimai" porą kart, DC voice comms sako irgi tą patį. Taip pat, kyla klausimas kokioje laiko zonoje tai buvo 10 sekundžių ? 
Esi tikrai ne naujas žaidėjas, žinai kaip ir kodėl žaidėjai yra baudžiami,  turėtum suprasti ir tokios taisyklės aprašymą. Ar jei parašyta būtu "Žaidėjas turi trenkti galvą į sieną kiekvieną kartą prisijungęs" tą ir darytum ? Naudokis logika, stenkis netrukdyti žaidimo kitiems, nenaudoti automobilių trankymui žmonių, mašinų -  ypač vykstančios veiklos metu siekiant sutrukdyti vienai ar kitai pusei. Ne visados ir administratoriai remiasi tiesiai šviesiai į parašytą priežastį žaidėjų baudime, jei tokios priežasties nėra. Nors ir esu administratorius nesiruošiu kiekvienam skaityti tėviško moralo po 10-15 minučių, kad to nedarytum, kodėl to negalima daryt ir t.t. O tuo labiau, kai pats supranti, kad kenkei veiksmui ir nori dar kažkokių atskirų perspėjimų. 

Papildomas trukdymo video - https://streamable.com/47zg69

11111521.jpg

squash83

Nuoroda į atsakymą

3 kartus minėjai apie jailą, bet 47s tavo pateikto video girdžiu tik kryžmantai ir kažkas toliau nerišlaus, neiššrifruoju. Ir tai klausimas ar ten tu kreipiesi į mane.  Patikslink prašau kur tie visi kartai.

Nors čia kaip ir viskas aišku, bet jei tikrai nori perspėt žaidėją, o ne mazintis, kad perspėjinėjai, šiuo atveju atmink, kad efektyviau būtų kick komandos panaudojimas. Iškalbingiau už tūkstančius žodžiu, nereikės pamokslauti kaip tėvukui. 

Naudotis logika sakai, o gal laikas imti ir taisyklės normalias surašyti, kad viskas būtų aišku kaip diena ir naktis? Nes dabar vieną taisyklė galima vos ne visuose situacijuose pritaikyti. 

Kaip ir dabar, video kažkas tai atsiuntė, o kai vyko šita situacija, klausimas nuo kada pradėjai pzu daryti dar ne aišku čia, bet perspėjimu jokių nebuvo, aš tau ne patinku tai dėl kažkokių tik tau žinomų priežasčių, gavai proga ir iškart jailinai be klausimų. Tai tiek.

Nuoroda į atsakymą

prieš 10 valandas(-ų), Kryzmantas_Torpeda rašė:

3 kartus minėjai apie jailą, bet 47s tavo pateikto video girdžiu tik kryžmantai ir kažkas toliau nerišlaus, neiššrifruoju. Ir tai klausimas ar ten tu kreipiesi į mane.  Patikslink prašau kur tie visi kartai.

Nors čia kaip ir viskas aišku, bet jei tikrai nori perspėt žaidėją, o ne mazintis, kad perspėjinėjai, šiuo atveju atmink, kad efektyviau būtų kick komandos panaudojimas. Iškalbingiau už tūkstančius žodžiu, nereikės pamokslauti kaip tėvukui. 

Naudotis logika sakai, o gal laikas imti ir taisyklės normalias surašyti, kad viskas būtų aišku kaip diena ir naktis? Nes dabar vieną taisyklė galima vos ne visuose situacijuose pritaikyti. 

Kaip ir dabar, video kažkas tai atsiuntė, o kai vyko šita situacija, klausimas nuo kada pradėjai pzu daryti dar ne aišku čia, bet perspėjimu jokių nebuvo, aš tau ne patinku tai dėl kažkokių tik tau žinomų priežasčių, gavai proga ir iškart jailinai be klausimų. Tai tiek.

Sorry kad kisuose, bet ikista mano PD firma tai as gal paprasciau paaiskinsiu.

Policijos Pareigunai vaziuoja i atgrobima ar kita veikla kuri vyksta nusikalstama x teisesauga.

Serverio taisyklese parasyta. Nekenk ir netrikdyk veiklu.

toks tavo “minimalus” pastumdimas yra akivaizdus ne tik kad kenkimas serverio procesui vykti, bet ir trukdymas PD vykti i veiksma. Prisidirbai tai turek morales prisiimti atsakomybes.

PD juodasis sarasas btw

0zspgRm.png

Su LMG nuo 2014

Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07

Nuoroda į atsakymą

prieš 52 minutes(-čių), Zygis_Budrys rašė:

Sorry kad kisuose, bet ikista mano PD firma tai as gal paprasciau paaiskinsiu.

Policijos Pareigunai vaziuoja i atgrobima ar kita veikla kuri vyksta nusikalstama x teisesauga.

Serverio taisyklese parasyta. Nekenk ir netrikdyk veiklu.

toks tavo “minimalus” pastumdimas yra akivaizdus ne tik kad kenkimas serverio procesui vykti, bet ir trukdymas PD vykti i veiksma. Prisidirbai tai turek morales prisiimti atsakomybes.

PD juodasis sarasas btw

Na būk mielas malonus, pradėdamas kišti savo snapa kur nereik įdėk biški pastangų į literatūra. Prie ko čia išvis tas pd nalogas ? Atitinkamos bausmes tam yra.. Non rp, turto niokojimas ir jei pataikiau į mentą, mento užpuolimas skaitosi, ar čia dabar kiekviena padariusi nusižengimą, už kurį yra atitinkami įtarimai kišit i juodąjį sarašą ? Kvepia direktoriaus papeikimu.

Nuoroda į atsakymą

prieš 4 valandas(-ų), Kryzmantas_Torpeda rašė:

Prie ko čia išvis tas pd nalogas ?

Prie to, nes trukdai firmai dalyvauti veiksme, kai vyksta veiksmas policininkai negali persiplest i 2 puses ir vienu metu baust tokius kaip tu ir vaziuot i gamykla, jeigu nesupranti elementariu serverio taisykliu ar nesugebi vadovautis logika tam tikrose taisyklese, patarciau tiesiog aplamai jas arba persiskaityt arba tiesiog nedaryt sudu kaip darei dabar. Pilna buvo skundu kur zaidejai lygiai taip pat gauna jailo (saudymas gamykloj nebunant nei pd nei gaujoje) ir trankymai bei saudymai tokie kaip tavo. Patarciau tiesiog papeikima istrint ir papildomai gedos sau nesidaryt, nes aiskiai matosi uz ka buvai nubaustas, bet bandai is dviracio masina israst, labanakt.

🕵️‍♂️

Nuoroda į atsakymą

prieš 7 valandas(-ų), Zek_Saves rašė:

Prie to, nes trukdai firmai dalyvauti veiksme, kai vyksta veiksmas policininkai negali persiplest i 2 puses ir vienu metu baust tokius kaip tu ir vaziuot i gamykla, jeigu nesupranti elementariu serverio taisykliu ar nesugebi vadovautis logika tam tikrose taisyklese, patarciau tiesiog aplamai jas arba persiskaityt arba tiesiog nedaryt sudu kaip darei dabar. Pilna buvo skundu kur zaidejai lygiai taip pat gauna jailo (saudymas gamykloj nebunant nei pd nei gaujoje) ir trankymai bei saudymai tokie kaip tavo. Patarciau tiesiog papeikima istrint ir papildomai gedos sau nesidaryt, nes aiskiai matosi uz ka buvai nubaustas, bet bandai is dviracio masina israst, labanakt.

sėsk 2.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...