Hoperis_Code Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Hoperis_Code 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Martynas_Bullet 3. Priežastis: Šviesus redux. (0;45). 4. Vaizdinė medžiaga: Shaw_Kay ir Lil_Peep sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martynas_Bullet Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 (redaguota) Tu nebegerk. Akrimo akinukus nusivalyk... nes bludiji Redaguota Rugsėjis 25, 2023 nario Martynas_Bullet W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martynas_Bullet Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 1:01 Akrimo vidijo, visa zeme sviecia. Kaip po liustra sedetumem. 0:36 KAS DAROS????? W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 (redaguota) prieš 5 minutes(-čių), Martynas_Bullet rašė: 1:01 Akrimo vidijo, visa zeme sviecia. Kaip po liustra sedetumem. 0:36 KAS DAROS????? Pas mane defaultinis gta, nei vieno modo neturiu? Net valandų nematai? Redaguota Rugsėjis 25, 2023 nario Hoperis_Code Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Xarim_Vienivartai Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Martynas_Bullet rašė: 1:01 Akrimo vidijo, visa zeme sviecia. Kaip po liustra sedetumem. 0:36 KAS DAROS????? Kadangi buvau paminėtas šiame skunde norėčiau pridėti šiektiek nuo savęs, lygini mėlyną tamsų mėlyną dangų 22 valandą su savo rožiniu dangum beveik 24 valandą :D, ir dar sugebi įkelt hoperio vidosą pas kurį naudojamas default gta bei teigi kad pas jį per šviesu, apgailėtina. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martynas_Bullet Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Ką tik, Xarim_Vienivartai rašė: Kadangi buvau paminėtas šiame skunde norėčiau pridėti šiektiek nuo savęs, lygini mėlyną tamsų mėlyną dangų 22 valandą su savo rožiniu dangum beveik 24 valandą :D, ir dar sugebi įkelt hoperio vidosą pas kurį naudojamas default gta bei teigi kad pas jį per šviesu, apgailėtina. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tai blogas defaultinis gta, jeigu taip sviesu. O prie ko cia dangus ir sviesa zaidime? XD Akvalangas xd W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 25, 2023 Ką tik, Martynas_Bullet rašė: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tai blogas defaultinis gta, jeigu taip sviesu. O prie ko cia dangus ir sviesa zaidime? XD Akvalangas xd Aiiii, o tai aš ir galvojau, kad kažkoks ne toks, galėsi originalaus defaultinio gta linką gal man numest? Nes aš nežinau iš kur man tikrąjį tada parsisiūsti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 @Martynas_Bullet Persirašyk reduxą, kad nebūtų toks šviesus, arba pasimažink šviesumą. Tai padarius pateik nuotrauką. Luksis_Flux sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martynas_Bullet Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 W A S D --- JASNA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Atmesta, žaidėjas pasimažino šviesumą. Martynas_Bullet sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai