Andzelika_Cruz Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Andzelika_Cruz 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Aivis_Turbo 3. Priežastys: /vtm bėgant nuo teisėsaugos, norint išvengti pasodinimo į jail'ą 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/p4wq5u Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 26, 2023 (redaguota) prie ko cia isvengti? nebenorejau zvejuoti ir isitelinau,nei bega statuso,nei pareigunas kazka sakytu man,kad jis naglai su sautuvu vaiksto ir i visus saudo nereiskia kad begu, ir net nemaciau kad jis i mane taikytusi,ka tu cia free postini as nesuprantu ir kur irodymai kad isvis staru turejau?,cia man reikia papeikima rasyti tavo kolegai kad i mane free sove Redaguota Rugsėjis 26, 2023 nario Aivis_Turbo dadejau info Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 29, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 29, 2023 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Zygis_Budrys 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Aivis_Turbo 3. Priežastys: izeidinejimai vip chate. Nezinau ka jis ten pi*a bet nu net nemalonu skaityt tokio vio chato… 4. Vaizdinė medžiaga: https://prnt.sc/_LCv5COqxa0v Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Spalis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2023 On 2023-09-29 at 23:59, Zygis_Budrys rašė: Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Zygis_Budrys 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Aivis_Turbo 3. Priežastys: izeidinejimai vip chate. Nezinau ka jis ten pi*a bet nu net nemalonu skaityt tokio vio chato… 4. Vaizdinė medžiaga: https://prnt.sc/_LCv5COqxa0v Gavau jau mute uz tai,gali but ramus,visi kas nori raso ka nori i ta vip chata,neko cia baisaus nematau,gali ne free postinti,pasiziurek kokias tu ten nesamones rasai,galesiu parinkti screen shotus ir irgi rasyti free vip papeikimus Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Spalis 1, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 1, 2023 Tai galit rašyt man problemos nėra. Tik matai kažkodėl neparašo, tikriausiai nerašau apie kažkokias ožkas ir pi*a. Moku susilaikyti ir neįžeidinėti. O mute yra atskira bausmė, vipo neatims tik primins, kad turi laikytis sukurtų taisykliu vipams. Sekmės kitą kartą Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 Priimta. Neteko VIP narystės. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai