Gasas_Gold Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gasas_Gold 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys 3. Jūsų kaltinimai: Atmetė papeikimą jo darbuotojui, nors papeikime aiškiai matosi jo kaltė. pareigūnas mane surakino, apieškojo ir atsijungė, sako, kad gavo crash, bet prisijungė tik po 10 minučių. Viskas matosi įrodymuose. 4. Vaizdinė medžiaga: Sako nematau įrodymų jog buvai paliktas 15 minučių. Nu gerai 10 minučių. Jis mane surakino 09:02:30, o gavęs ''crash'' prisijungė 09:13:11 pagal chato laiką galit matyt. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lewis_Audynke Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 prieš 9 minutes(-čių), Gasas_Gold rašė: Papeikimo anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Gasas_Gold 2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Zygis_Budrys 3. Jūsų kaltinimai: Atmetė papeikimą jo darbuotojui, nors papeikime aiškiai matosi jo kaltė. pareigūnas mane surakino, apieškojo ir atsijungė, sako, kad gavo crash, bet prisijungė tik po 10 minučių. Viskas matosi įrodymuose. 4. Vaizdinė medžiaga: Sako nematau įrodymų jog buvai paliktas 15 minučių. Nu gerai 10 minučių. Jis mane surakino 09:02:30, o gavęs ''crash'' prisijungė 09:13:11 pagal chato laiką galit matyt. esu paminėtas, kol man įjungia i žaidima praeina pora min, kai gavau crash, tiksliai nepasakysiu ar po 5-7min prisijungiau tavęs jau čia nebebuvo, buvai galimai nušautas. Važiavau toliau dirbti, vis pareidinėdavo /gps jog pardavinėjami yra narkotikai, į gps važiuodavau ir visados ten budavai tu, atvažiuodavau apieškodavau, rasdavau narkotikus, uždėdavau įtarima, mane iškoliodavai, sėdai į kalėjima ir grasini i /sms papeikimais, bei dar juos rašinėji bereikšmius. Lawrence_Taylor, Zygis_Budrys, Check_Bass ir 1 kitas sureagavo į tai 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 (redaguota) Darbuotojas viska paaiskino, logiska kad iscrashinus zaideja tavo draugas tave nusove ir taves ten nebuvo, ar man darbuotoja reikia ismesti uz tai kad kompas per 30sec neuzkrove. Tuo lab nematau irodimu kad tu 15min ten stovi surakintas. Galejai naudoti /kviesti policija kad tave atrakintu. Surakintam plius neina pardavineti narkotiku tai kaip tu toliau juos pardavinejai? Tuo lab tau buvo pasiulyta bauda, nebuvai pasodintas ar kazka, o dabar tu rasai papeikimus kazkokius nes neleido auginti zoles?… Nieks nera apsaugotas nuo nelaimingu atsitikimu. Grysiu namo papildysiu atsakyma su tavo pateiktom nuotraukom Rytas - Tu augini žolę be jokio gėdos jausmo. Net nefeikini GPS. Rasineji i /sms visokius izeidimus ir pns nuotrauka žemiau Spoiler Darbuotojas pagavo tave pardavinejat npc zole. Tai matosi tavo irodymuose - Surakinimas 09:02:39 ir patikrinimas po keliu sec. Žaidėjas gavo crash. Taip sutinku kad tau nežinant atrodo, kad jis atsijungė, bet esmė visa, kad darbuotojas tau paaiškino, kad buvo crashe. Kalbant apie tas 15min. Taip atsitikus, kad dingus pareigūnui, iš serverio jūs turite teise /kviesti > policija. Šiuo metu aš matau, kad jūs buvote nušautas savo draugo, galimai žopos. Tad tikrai jūs nestovėjote 15min surakintas ir visų pamirštas. Jeigu manote, kad esu vakar gimes ir nežiūrių kas parašyta chate "tavo vtm" surakinus to daryti neimanoma. Nuotrauka žemiau Spoiler Jūs papeikime rašėte, kad peikiate darbuotoja dėl "Citata iš jūsų anketos: Surakino, apieškojo ir atsijungė palikęs mane surakintą." aš tokių įrodimu jūsų nemačiau, matau vieninteli dalyką, kad lewis vel prisijungia 09:13:11. Ar buvo sunku padaryti su telefonu video jeigu neturite žaidime programos su kuria filmuoti? Nes šiuo metu nejaučiu nei savo nei darbuotojo kaltės. Kaip minėjau darbuotojo nebausiu dėl to, kad gta v susucrashino kai ne jo grybas. Redaguota Rugsėjis 27, 2023 nario Zygis_Budrys Papildziau Luka_Tony, Gasas_Gold, Check_Bass ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Papeikimas atmestas. Direktorius paaiškino kodėl buvo atmestas darbuotojo papeikimas. Zygis_Budrys sureagavo į tai 1 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai