Aivis_Turbo Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Aivis_Turbo 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ Justelis_Tiz 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free saudyti i mane pradejo.nei beglio statuso neturejau,nei man kazka pareigunas pasake,iskart saudyti pradejo ir dekui andzelikai uz video,buciau neturejas irodymu.cia turetu buti 2isp.nes viena nusove ir i mane sove. Bendrosios taisyklės 8. Policininkas gaudydamas bėglį negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo tr. priemonę. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/p4wq5u Redaguota Rugsėjis 27, 2023 nario Aivis_Turbo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Zygis_Budrys Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 (redaguota) @Justelis_Tizlaukiu paaiskinimo ir irodimu. @Aivis_Turbo video private. Padaryk kad galėčiau matyti, nes kitaip ppk bus atmestas Redaguota Rugsėjis 27, 2023 nario Zygis_Budrys Su LMG nuo 2014 Policijos Departamento Direktorius 2023-08-08 - 2024-01-07 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aivis_Turbo Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 (redaguota) prieš 3 valandas(-ų), Zygis_Budrys rašė: @Justelis_Tizlaukiu paaiskinimo ir irodimu. @Aivis_Turbo video private. Padaryk kad galėčiau matyti, nes kitaip ppk bus atmestas taigi priestai matei video ir parasiai kad lauki justo irpdymu ko cia nuomone pakeitei? kad andzela padare video private todiel cia atbulini jungi?tingiu kelti bet teks va prasom,nepaejo andzalai pagudrauti https://streamable.com/tcltt0 Redaguota Rugsėjis 27, 2023 nario Aivis_Turbo pridejau irodymus Don_Alvarez sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 (redaguota) Darbuotojas savo įrodymų neturi. Kitą kartą kelk savo POV, kadangi beveik esu tikras, kad turėjai įtarimo, esi gaujinis ir todėl pareigūnas norėjo Tave pasodinti į kalėjimą. Tačiau dėl įrodymų stokos papeikimas yra priimtas. Darbuotojui skiriamas įspėjimas. Redaguota Rugsėjis 27, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai