Lukiss_Naujas Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukiss_Naujas 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Arabas_Dosnusis 3. Priežastys: Naudoja VIP komandas begant nuo policijos 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/qH2Iz6H Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Arabas_Dosnusis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Nelabai supratau šito, tu man neužmetei begos as tiesiog vežiau draugeli nes gražiai papraše o aš nezinojau kad jis bega nuo milicijos. tai atgetinau ji o kad tau parejo kad as beglys sito nesuprantu nes man nei tu uzmetei bega nei ka, jeigu jau ir uzmetei tai ir atsiusk cia irodimus. nes policija turi turet irodymus jeigu meta bega tai ir reik turet irodymus. ačiū. jeigu atsiunti irodymus kad man uzmetei bega as pripazystu si papeikima Luka_Tony ir Zygis_Budrys sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Naujas Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Rugsėjis 27, 2023 Taisykles pasiskaityt reik aš tau bega uždejau, nes žinojau kad tu su vip padėsi jam, tai lauk toshos. Dwj zek sawes Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Spalis 2, 2023 Dalintis Paskelbta Spalis 2, 2023 Priimta. Pasikartojus nusižengimui bus anuliuota VIP narystė. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai